Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iunie 2019

  1. Rețete dulci asortate cu vara
    24
    Iun

    Rețete dulci asortate cu vara

    De acum copiii sunt, oficial, în vacanța de vară, timp în care se vor juca în voie toată ziua și vor avea tot felul de pofte, mai ales de dulcegării colorate și aromate. Dacă ai dexteritate în ale bucătăriei, toate ustensilele, recipientele și tăvile la îndemână, rezultatele nu au cum să fie altfel decât delicioase și pe placul piticilor tăi.

    Iată câteva rețete de vară pe care urmează să ți le prezentăm pentru un succes garantat. Și pentru că afară temperaturile trec de limitele suportabilului, îți vom face cunoștință doar cu rețetele care sunt gata în mai puțin de o oră, fără să fie nevoie să le ții la cuptor ore întregi.

    Prima în topul preferințelor noastre este Lămâița glazurată pentru care ai nevoie (pentru blat) de:

    - făină

    - zahăr

    - ouă

    - iaurt simplu

    - ulei

    - coajă și zeamă de lămâie

    Pentru glazură îți trebuie zahăr pudră, coajă și zeamă de lămâie. Doar amestecă ingredientele pentru blat și lasă-

    Citește mai departe
  2. Etajere de baie cu montare fără găurire. Magie sau știință?
    14
    Iun

    Etajere de baie cu montare fără găurire. Magie sau știință?

    Tocmai ce ai trecut printr-un proces elaborat de renovare a băii sau abia ce te-ai mutat într-o locuință nouă? Cu siguranță ai ales un model de faianță cu un design foarte reușit și ai investit foarte mult ca să ai o baie primitoare. Aproape că ai făcut un spa la tine acasă! De acum, după ce au fost montate toate sanitarele, mai rămâne doar să adaugi câteva accesorii inspirate pentru ca procesul să fie încheiat.

    Cele mai importante sunt accesoriile și mai ales câteva etajere de baie unde să îți organizezi eficient toate produsele de cosmetică și make-up. Nu ai vrea să folosești bormașina pentru montarea acestora, nu-i așa? Faianța se poate crăpa oricând și toată investiția ta de duce de râpă. În magazinul on-line Diqis găsești câteva soluții magice de montare fără găurire pentru etajere de baie.

    Etajere de baie Vacuum Loc

    Accesoriile de baie de la Wenko sunt renumite pentru proprietățile lor din categoria premium. Gama Vacuum Loc se deos

    Citește mai departe