Etajere de baie cu montare fără găurire. Magie sau știință?

Tocmai ce ai trecut printr-un proces elaborat de renovare a băii sau abia ce te-ai mutat într-o locuință nouă? Cu siguranță ai ales un model de faianță cu un design foarte reușit și ai investit foarte mult ca să ai o baie primitoare. Aproape că ai făcut un spa la tine acasă! De acum, după ce au fost montate toate sanitarele, mai rămâne doar să adaugi câteva accesorii inspirate pentru ca procesul să fie încheiat.

Cele mai importante sunt accesoriile și mai ales câteva etajere de baie unde să îți organizezi eficient toate produsele de cosmetică și make-up. Nu ai vrea să folosești bormașina pentru montarea acestora, nu-i așa? Faianța se poate crăpa oricând și toată investiția ta de duce de râpă. În magazinul on-line Diqis găsești câteva soluții magice de montare fără găurire pentru etajere de baie.

Etajere de baie Vacuum Loc

Accesoriile de baie de la Wenko sunt renumite pentru proprietățile lor din categoria premium. Gama Vacuum Loc se deosebește de celelalte prin ușurința cu care se montează pe perete. Fiecare etajeră de baie este însoțită de o pompă vacuum. Tragi de 4 ori de pompă și etajera ta este montată! În plus, dacă te răzgândești sau vrei să pui alta în locul ei, o poți muta oricând urmând același procedeu. Etajerele de baie pot menține o greutate de până la 33 de kilograme și au garanție 5 ani. Cu două sau cu un raft, pentru colț sau drepte, sigur găsești una sau mai multe care se potrivesc în noua ta baie.

Etajere de baie Turbo Loc

Soluțiile noastre magice pentru baie nu se opresc aici. O altă gamă foarte apreciată de la Wenko este Turbo Loc. De data aceasta nu trebuie să mai folosești altceva în afară de forța ta. Îți alegi etajera sau etajerele de baie preferate, dezlipești folia de protecție și presezi cu putere pe perete. Etrajera este pregătită! Pare imposibil, dar etajerele de baie din gama Turbo Loc suportă o greutate de până la 40 de kilograme. Nu poți așeza 40 de kilograme de șampon pe ele, dar asta dovedește cât sunt de rezistente. În plus, dacă vrei să redecorezi, poți scoate etajera și să o pui apoi la loc, fiind la fel de rezistentă. Nu ai destule motive pentru a alege etajerele de baie de la Wenko?

În luna iunie, orice articol din gama Vacuum Loc sau Turbo Loc cumpărat îți aduce un voucher de 40% reducere pentru toate articolele din categoria Baie.

Este timpul să îți înnoiești toate accesoriile de baie!