Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: August 2017

  1. Materiale reciclabile pentru o casă ecologică
    21
    Aug

    Materiale reciclabile pentru o casă ecologică

    Ecologismul nu este doar o moda. Articolele de utilizare zilnică din materiale reciclabile nu sunt un capriciu. Anual aruncăm mii de tone de mâncare (în unele țări, până la 50% din ceea ce cumpărăm, conform unor studii), folosim sute de sticle PET, iar apele reziduale sunt din ce în ce mai poluate din cauza intensificării activităților industriale. Consecințele se văd ușor: oamenii sunt mai predispuși la alergii, iar clima se schimbă radical, sub ochii noștri. Ce putem face pentru o lume puțin mai bună acum și pentru un viitor mai sigur și mai verde pentru copiii noștri? Putem începe responsabilizarea ecologică din microcosmosul caselor noastre. Trebuie să fim atenți la cât consumăm vs. cât aruncăm, dar și la materialele folosite la fabricarea obiectelor necesare în căminul nostru.

    Materiale reciclabile- oțelul

    Știați că oțelul este un material foarte prietenos cu mediul? De-a lungul timpului, energia folosită p

    Citește mai departe
  2. Cum să organizezi petrecerea perfectă la tine acasă
    14
    Aug

    Cum să organizezi petrecerea perfectă la tine acasă

    Zi de naștere? Celebrarea unui eveniment? Aniversare? O mică petrecere între prieteni? Iată ce și cum să faci pentru ca aceste momente speciale să iasă perfect chiar la tine acasă.

    Din comoditate sau uneori din dorința de a-i conferi unui eveniment un aer mai festiv, alegem să sărbătorim momentele importante din viața noastră în oraș . Simplu și relaxant: fără vase de spălat după, fără teama că mobila și decorațiunile tale sunt în pericol din cauza copiilor care fug de colo- colo și fără stresul că unii invitați nu se simt confortabil. Ceva lipsește totuși din această ecuație: satisfacția că tu i-ai adunat pe toți cei dragi împreună și i-ai făcut să se simtă bine în intimitatea casei tale, oferindu-le momente de destindere.

    Fiecare mică petrecere pe care o organizezi acasă este specială în felul ei. Fie că este vorba despre o zi de naștere, aniversarea a 10 ani de căsătorie, celebrarea unui eveniment profesional (absolvirea unei facultăți, promovarea la locul de muncă), există

    Citește mai departe