Cum să organizezi petrecerea perfectă la tine acasă

Zi de naștere? Celebrarea unui eveniment? Aniversare? O mică petrecere între prieteni? Iată ce și cum să faci pentru ca aceste momente speciale să iasă perfect chiar la tine acasă.

Din comoditate sau uneori din dorința de a-i conferi unui eveniment un aer mai festiv, alegem să sărbătorim momentele importante din viața noastră în oraș . Simplu și relaxant: fără vase de spălat după, fără teama că mobila și decorațiunile tale sunt în pericol din cauza copiilor care fug de colo- colo și fără stresul că unii invitați nu se simt confortabil. Ceva lipsește totuși din această ecuație: satisfacția că tu i-ai adunat pe toți cei dragi împreună și i-ai făcut să se simtă bine în intimitatea casei tale, oferindu-le momente de destindere.

Fiecare mică petrecere pe care o organizezi acasă este specială în felul ei. Fie că este vorba despre o zi de naștere, aniversarea a 10 ani de căsătorie, celebrarea unui eveniment profesional (absolvirea unei facultăți, promovarea la locul de muncă), există câteva lucruri care nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere: gustările, muzica, voia bună și câteva mici accesorii care să te ajute să conturezi și mai bine atmosfera de petrecere. Gustări variate pentru toți invitații? Bifat. Muzică bună pentru distracție? Bifat. Voie bună? Nu lipsește niciodată. Accesorii pentru petrecere? Ne ocupăm noi.

Pentru aperitive, recipientele din foiță de lemn sunt ceva mai elegante și le poți folosi și pentru gustări dulci. De asemenea, nu se sparg!

Dacă pregătești un platou cu bunătăți culinare care merg foarte bine cu sosuri (ketchup, maioneză, sos barbecue, guacamole, sos de brânză), atașează cele 3 boluri de platou și pune sosurile în ele.

Pentru o servire de nota 10, îţi recomandăm platoul pe care pot fi aşezate aperitive reci, ideal pentru astfel de evenimente. Produsul are trei compartimente şi un suport destinat scobitorilor, este simplu şi elegant şi se potriveşte oricărui gen de petrecere. Mai mult, este foarte uşor de utilizat şi de curăţat.

Știm deja că la sfârșitul unei petreceri sunt multe lucruri de strâns, dar asta nu înseamnă că trebuie să te dai în lături de la puțină distracție. Ei bine, nicio petrecere fără confetti! Fie că le împrăștii pe masă sau le bagi în baloane, micile forme strălucitoare creează atmosfera festivă specifică.

La zilele de naștere, momentul cel mai așteptat este cel în care sunt stinse lumânările. Poți face acest moment și mai special dacă atunci când sărbătoritul suflă în lumânări îl umpli cu bucurie și cu confetti din...tubul pentru confetti.

Dacă la petrecere sunt mulți copii sau pur și simplu nu vrei să speli prea multe vase după petrecere, ai nevoie de setul pentru petrecere: 8 farfurii festive de unică folosință, 8 șervețele elegante și câteva confetti (tot trebuie să existe ceva de strâns!). Cine a zis că nu poți face o petrecere classy cu farfurii de unică folosință, se înșală.

Acum că totul e pregătit, îți dorim petrecere frumoasă şi momente de neuitat alături de cei dragi!