Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iulie 2016

  1. Idei practice pentru organizarea încăperilor din casă
    25
    Iul

    Idei practice pentru organizarea încăperilor din casă

    Vara este cel mai bun moment pentru câteva schimbări în ceea ce privește amenajarea casei. Pentru a reîmprospăta atmosfera căminului poți recurge la culori sau piese de mobilier noi, însă vara aceasta poți face unele schimbări de durată, care să te ajute să îți menții locuința curată și organizată pe tot parcursul anului.

    În continuare, îți vom prezenta câteva idei de amenajare și organizare pentru fiecare camera. Pune-le și tu în aplicare pentru a beneficia de un confort sporit.

     

    1. Hol

    „Nicăieri nu-i ca acasă”, dar un simplu cuvânt de întâmpinare îți poate face ziua și mai bună. În această idee, poți transforma clasicul covoraș de la intrare într-un element de design, care îți va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când vei trece pragul.

    Probabil te-ai confruntat de multe ori cu problema încălțămintei ce ocupă mult spațiu pe hol, împiedicând circulația și lăsându-ți sentimentul

    Citește mai departe
  2. Reducere de până la 40% la accesoriile pentru organizarea bucătăriei
    14
    Iul

    Reducere de până la 40% la accesoriile pentru organizarea bucătăriei

    Bucătăria este una dintre cele mai importante camere dintr-o locuință și, pentru cei mai pasionați, poate chiar cea preferată. Totuși, pentru a putea găti exact așa cum îți dorești, ai nevoie ca toate ustensilele, vasele și chiar alimentele să fie organizate cât mai eficient și intuitiv. Pentru a te ajuta să îți eficientizați spațiul din bucătărie și să poți găti fără griji, ți-am pregătit o secțiune specială cu accesorii pentru organizarea bucătăriei, care are acum produse cu prețuri reduse cu până la 40%.

    Iată ce vei găsi:

    Suportul de colț pentru vase este ideal pentru economisirea spațiului din bucătărie și are un design modern.

    Coșul suspendat pentru dulap este o soluție ingenioasă pentru depozitarea prosoapelor, șervețelelor sau a multor altor obiecte de bucătărie.

    Suporturile pentru cuțite nu trebuie să lipsească din bucătăria nici unui adevărat pasionat de arta culinară.

    Cutiile de meta

    Citește mai departe
  3. 9 reguli esențiale pentru mesele la restaurant
    08
    Iul

    9 reguli esențiale pentru mesele la restaurant

    La fel ca în majoritatea contextelor sociale, în cadrul unei cine business sau alături de persoane dragi, este recomandabil să respecți o serie de reguli, pentru a demonstra bune maniere și pentru a face o impresie cât mai bună. Indiferent dacă vrei doar să îți verifici cunoștințele, sau vrei să afli anumite detalii despre mesele la restaurant:

    - Odată ce te-ai așezat, desfă șervetul și folosește-l pentru a-ți șterge ocazional colțul gurii sau degetele. La finalul mesei, lasă șervetul așezat ordonat.

    - Alege ce vei comanda luând în considerare alegerea gazdei. Spre exemplu, dacă gazda comandă un aperitiv, nu îl lăsa să mănânce singur, deoarece se va simți penibil. Încearcă să comanzi de fiecare dată la fel de multe feluri ca și gazda ta sau ceilalți invitați.

    - Este foarte important să cunoști locul veselei și al tacâmurilor pe masă:

    - De asemenea, trebuie să știi ce tacâmuri să folosești. Uneori tacâmurile vin alături de mâncare, însă de cele mai m

    Citește mai departe