Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iunie 2016

  1. Protejează-ți sănătatea! Curățarea și igienizarea aparatelor de aer condiționat, obligatorie
    23
    Iun

    Protejează-ți sănătatea! Curățarea și igienizarea aparatelor de aer condiționat, obligatorie

    Suntem deja în plină vară, temperaturile depășesc frecvent 30 și de grade, iar aparatul de aer condiționat a devenit cel mai bun prieten al nostru atât acasă, cât și la birou. Pentru că aparatul de aer condiționat este un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor și mirosurilor neplăcute, curățarea periodică este obligatorie din două motive:

    - Prelungirea duratei de viață a echipamentului în sine;

    - Protejarea sănătății tale și preîntâmpinarea riscurilor apariției unor infecții ale căilor respiratorii.

     

    Ce poți face?

    1) Curăță aparatul de aer condiționat cel puțin de două ori pe an. Primăvara și toamna sunt momentele ideale pentru igienizare.

    2) Schimbă filtrele de aer condiționat. Acestea adună cele mai multe bacterii. Pe timp de vară, filtrele ar trebui schimbate lunar. Există modele care se adaptează tuturor modelelor de aparate, fii fără griji!

    3) Elimină mirosurile și bacteriile cu ajutorul spr

    Citește mai departe
  2. Cât timp poți ține alimentele la congelator?
    22
    Iun

    Cât timp poți ține alimentele la congelator?

    Congelatorul este cel mai bun prieten când vine vorba de conservarea alimentelor. Congelarea este singura metodă care păstrează toate bunătățile proaspete și sub aceeași formă ca atunci când au fost puse la păstrat. Uscarea și pasteurizarea dau și ele rezultate bune, dar produsul finit nu prea seamănă cu cel proaspăt. Îți oferim mai jos o listă cu principalele alimente care pot fi congelate, dar și cu cele pentru care e mai bine să găsești alte metode de conservare.

    Nu uita să etichetezi pachetele pe care le congelezi cu data și conținutul și ai grijă să scoți cât mai mult aer din recipientul în care congelezi alimente pentru a evita arsurile, care depreciază gustul și aspectul bucatelor. De asemenea, ține congelatorul la o temperatură cât mai joasă (ideal, -18 grade Celsius) și te vei bucura de produse proaspete un timp îndelungat. Articol adaptat după: http://huff.to/1KK9dpb

    Citește mai departe