Cadouri de nuntă dichisite

A început oficial sezonul nunților și fiecare weekend se bucură de propriile povești de dragoste. Toată vara este presărată de evenimente cu iubire și știm că și tu ai fost invitat la cel puțin o nuntă. Participarea la un astfel de eveniment aduce cu sine și câteva pregătiri. Prima dată trebuie să te ocupi de ceva ce sigur îi va bucura pe tinerii însurăței: cadouri de nuntă. Articolele practice pentru casă își găsesc mereu locul în locuința unui cuplu aflat la început de drum. Ți-am pregătit câteva idei de cadouri de nuntă inspirate, cu care nu dai niciodată greș.

 

Cadouri de nuntă? Electrocasnice de bucătărie

Electrocasnicele pentru bucătărie sunt unele dintre cele mai populare cadouri de nuntă. Un robot de bucătărie sau un blender de masă vor deveni rapid preferatele proaspetelor gospodine. Aflate la început de drum în ale gastronomiei, vor găsi un real sprijin în gadgeturile care aproape că fac toată treaba singure. Nici cu un prăjitor de pâine sau un storcător de fructe nu poți da greș. Tinerii preferă micul dejun ca în filme, cu toast cu avocado și suc de portocale.

 

Articole pentru bucătărie

Când se mută în noua lor locuință, tinerii însurăței nu au foarte multe articole de bucătărie în zestrea lor. Nunta este un moment bun să înceapă să își umple dulapurile cu toate articolele necesare. S-a terminat vremea burlăciei când aveau în sertar doar două farfurii, două castroane și două tacâmuri din fiecare fel! Cel mai bine s-ar potrivi un serviciu de masă Corelle, cu farfurii rezistente la spargere sau un vas de gătit Visions, unde pot găti cele mai sănătoase preparate și nici nu trebuie să-și facă griji că mâncarea dă în foc pentru că sunt transparente. Dacă aceștia sunt pasionați de bunul gust în general și de design în particular, îți recomandăm un cadou ceva mai atipic: un coș de gunoi Brabantia.

 

Textile fine pentru casă

Ultimele, dar nu cele din urmă cadouri de nuntă inspirate sunt articolele textile pentru casă. De la prosoape (niciodată nu ai destule!) la lenjerii de pat și cuverturi, textilele fine au fost mereu la modă. Designerul francez Christian Lacroix propune o colecție de țesături din materiale de foarte bună calitate, uni sau cu imprimeuri geometrice si accente futuriste. Elegante, în culori neutre, articolele semnate de designerul francez sunt preferatele tinerelor mirese, care apreciază eleganța și bunul gust. Acum că ți-ai făcut o listă cu câteva posibile cadouri de nuntă nu mai rămâne decât să intri în magazinul online și să te pui pe cumpărături.