La picnic cu produsele din gama Thermos

Temperaturile prietenoase și zilele cu soare anunță începutul sesiunilor de plimbări prin natură și a picnicurilor cu familia, prietenii apropiați sau colegii. De obicei, când vine vorba despre organizarea unui picnic, sarcinile se împart, pentru ca fiecare să simtă că a contribuit cu ceva anume la crearea unei atmosfere relaxante.

 

Ce poți lua cu tine la un picnic cu prietenii

Pentru început, vorbim despre pregătirea micilor gustări. În astfel de situații, nu este nevoie de preparate prea sofisticate. Câteva sandviciuri, tartine și platouri cu brânzeturi sau fructe sunt perfecte pentru o ieșire în aer liber, la umbra copacilor dintr-o poieniță liniștită. Nu uita alunele, fisticul și alte snacksuri pe care să le ronțăiți în timpul jocurilor pe care le pregătiți. La capitolul băuturi, lucrurile se pot complica ușor, mai ales dacă afară temperaturile vor fi destul de ridicate. Oricât ai încerca să le ții la umbră ori acoperite, ele nu se vor păstra reci pentru mult timp. În acest caz, ai nevoie de o idee inspirată și de un real ajutor. Cele mai indicate recipiente fac parte din gama Thermos, pentru că au proprietăți remarcabile, precum pereții dublu izolatori. Astfel, vei reuși să păstrezi orice băutură caldă sau rece, în funcție de ce pui în geanta pentru picnic.

 

Recipiente Thermos pentru băuturi

Pentru a ști de ce recipiente ai nevoie, le vom împărți în două categorii: băuturi și alimente. Un picnic începe cu o cană de cafea care vă va asigura tuturor energia necesară pentru tot ce v-ați propus. Iar pentru a o păstra caldă de acasă și pe toată durata ieșirii, folosește un recipient Thermos, capacitatea rămâne la alegerea ta: 450, 500 sau 530 mililitri, disponibile în mai multe variante coloristice. În magazinul nostru online găsești recipiente cu o capacitate și mai mare, de 1 litru, 1.5 litri sau 1.8 litri, perfecte pentru freshuri. Pentru cei mici sunt indicate cănile cu tetină și mânere, deoarece sunt ușor de manevrat, capacitatea fiind de 210 mililitri.

 

Recipiente Thermos pentru alimente

Din gama Thermos fac parte și recipientele pentru alimente. Sandviciurile și gustările pe care le pregătești vor rămâne proaspete până când veți lua masa pe pătură sau în locurile special amenajate. Nu ai nevoie decât de recipientul potrivit, de 290 sau 500 mililitri. La buna păstrare a alimentelor contribuie oțelul inoxidabil din care sunt făcute produsele termoizolante. Pentru apă, sucuri și alte băuturi îmbuteliate, îți recomandăm gențile termoizolante, care fac parte tot din gama Thermos. De 15 sau 16 litri, gențile noastre sunt îndeajuns de încăpătoare și rezistente. Intră în magazinul nostru online Diqis pentru a consulta toate detaliile produselor noastre și pregătește-te de picnicuri pe cinste alături de persoanele care te fac să zâmbești în fiecare zi!