Luna reducerilor pentru baia ta

De cele mai multe ori, vara simți că totul prinde viață, că ai mai multă energie și că e momentul perfect pentru a face schimbări prin casă, pentru a înlocui mobilierul sau pentru a achiziționa ceva ce-ți dorești de mult timp. Ce ai spune dacă luna aceasta ai parte de reduceri de până la 30% la peste 100 de produse, pentru ca baia ta să arate așa cum ți-ai dorit dintotdeauna? În limita stocului disponibil, îți aducem în atenție produse reduse, precum: etajere din inox, coșuri de gunoi cu fixare pe perete sau mobilier în tendințe. Îți poți imagina o etajeră multifuncțională și care nu necesită realizarea unor găuri în perete pentru montare? Cu 30% reducere, te poți bucura de o etajeră, din inox, cu două inele, ce te va ajuta în organizarea produselor din baie. Mai mult decât atât, se montează folosind sistemul adeziv Turbo Loc, ce nu necesită realizarea unor găuri în perete. Se îndepărtează folia de protecție din plăcuța adezivă și se fixează suportul în poziția dorită. Iar dacă, ulterior, îți dorești să-i schimbi locul, se poate înlătura fără nici o problemă și fără a deteriora suprafața. Nimic mai simplu și mai elegant!

 Decorezi casa cu stil și ajuți planeta! Un alt element, ce aduce un plus de rafinament băii tale, este coșul de gunoi din inox, cu fixare pe perete, de la Brabantia, din gama NewIcon. Acesta nu are doar un design deosebit, ci este și foarte practic. Capacul se închide ușor și silențios, datorită mecanismului Soft-Closure cu care este dotat. Este ușor de montat și de fixat pe perete, fără a depune prea mult efort. Și unde mai pui că, pe lângă reducerea de 24%, odată cu achiziționarea acestuia, susții campania Ocean Cleanup pentru a-și îndeplini misiunea, și anume: cea de a scăpa oceanele lumii de plastic. Cum? Pentru fiecare articol vândut, Brabantia va face o donație.

 Iar dacă mereu crezi că nu ai loc suficient pentru a depune toate obiectele de care ai nevoie în baie, noi venim în ajutorul tău. În magazinul nostru online găsești mobilier pentru baie, începând de la 100 de lei. Dulapul tip turn pentru baie este conceput să se întindă pe înălțime și te ajută să economisești spațiu. Acesta cuprinde 6 rafturi pentru depozitare ușoară și are structura pe plăci fibrolemnoase de densitate medie (MDF), material rezistent la căldură și umiditate. Dacă îți faci griji în privința umidității de pe podea, trebuie să știi că produsul este prevăzut cu picioare, așadar, porțiunea inferioară este ventilată și nu va căpăta umezeală.

 Acestea sunt doar câteva dintre produsele de baie aflate la promoție pe tot parcursul lunii august. Așadar, descoperă-le pe toate și achiziționează produsele preferate, aici: https://diqis.ro/baie/accesorii-pentru-baie. Așteptăm să ne împărtășești modul în care îți place să-ți organizezi lucrurile în propria baie și să ne spui părerea ta despre produsele noastre, printr-un comentariu.