Funcționalitate și stil sunt cele două caracteristici care definesc gama de coșuri de gunoi din inox de la Brabantia.

Mai putem adăuga garanția de 10 ani, accesoriile atent gândite pentru fiecare model de coș de gunoi și avem imaginea unui produs pe care ți-l vei dori în locuința ta. Ah, și, desigur, reducerea de 15% la toate modelele!

Brabantia îți propune un coș de gunoi pentru fiecare cameră:

- bucătărie;

- baie;

- birou;

- living.

Design impecabil Coșurile de gunoi de la Brabantia au diferite forme, culori și imprimeuri. De la inoxul elegant la culori puternice precum roșu sau mov. Mecanisme de deschidere variate. Vrei un coș de gunoi cu pedală sau un coș de gunoi cu touch? Alegerea îți aparține! Volumul este pe alese.

Ai o familie numeroasă sau poate locuiești singur? E unul dintre criteriile esențiale atunci când alegi un coș de gunoi, iar pe www.diqis.ro vei gasi cosuri de gunoi pe alese cu volumul cuprins între 3 si 50 de litri. Accesorii pentru fiecare coș de gunoi Te întrebi probabil dacă sacii de gunoi din comerț se potrivesc coșului de gunoi Brabantia. Nu e cazul să îți faci griji! Pe www.diqis.ro vei găsi saci de gunoi pentru fiecare coș de gunoi Brabantia. De asemenea, parfumoarele pentru coșurile de gunoi elimină mirosurile neplăcute timp îndelungat.

Te așteptăm pe www.diqis.ro pentru a-ți alege produsele preferate la prețurile reduse din această perioadă!