Sezonul nunților tocmai a început, iar alegerea cadourilor pentru viitorii miri este întotdeauna dificilă. Ca să evitați cadourile inutile sau care să se repete, vă oferim câteva recomandări de cadouri pe care le puteți achiziționa de la Diqis.

Astfel, veți fi siguri de două aspecte: cadoul cu siguranță nu va fi inutil, ci va fi apreciat și folosit, iar calitatea produselor îi va face pe miri să se gândească cu drag la cadoul oferit de dvs. Un alt set deosebit pe care îl puteți oferi este de această dată unul de 24 de tacâmuri din inox cu finisaj satinat.

Setul Indiana Satin conține șase lingurițe, șase linguri, șase furculițe și șase cuțite. Un cadou la care nu se vor aștepta, însă de care vor avea foarte mare nevoie este un set din vitroceramică ale cărui piese pot fi folosite atât împreună, cât și separat pentru gătit pe ochiul de la aragaz, în cuptor sau cuptorul cu microunde sau drept capac pentru vasele în care se gătește.

Recipientele pot fi folosite și la pregătirea mesei, dar și la gătirea și servirea ei. Având proprietăți termorezistente, acestea pot fi mutate de la temperaturi înalte la temperaturi scăzute și invers.

Ce poate fi mai plăcut pentru miri decât să aibă unde să-și păstreze amintirile? Cadrul foto Echelle Summer pentru patru fotografii este un cadou elegant și cu care cu siguranță nu veți da greș, deoarece oricine își dorește să țină cât mai aproape amintirile cu cei dragi.

Dacă doriți să oferiți ceva util pentru casă, trebuie să aveți grijă la ce anume alegeți, deoarece cadourile practice sunt cel mai des oferite și cele mai predispuse la dubluri. Pentru a evita banalitatea și pentru a oferi un cadou spectaculos, nu doar util, vă recomandăm setul de cinci cuțite din inox cu suport magnetic Seasons Mono.

Cuțitele au mânere ergonomice făcute din materiale fine și lame din oțel inoxidabil care ajută la tăierea ușoară a alimentelor. Setul conține: cuțit pentru decojit, cuțit în stil japonez Santoku mic, cuțit Santoku mare, cuțit pentru pâine și cuțit universal. Setul are o garanție de 25 de ani, ceea ce înseamnă că veți oferi un cadou pentru o lungă folosință.