Am lansat noul site DIQIS!

Așa cum ți-am promis, lansăm un nou site DIQIS, pe măsura așteptărilor tale, dar și pe măsura calității pe care ți-o oferim atunci când achiziționezi produse pentru casa ta. Noul site este modern, dezvoltat într-un format interactiv, accesibil și prietenos. De ce îți recomandăm să te bucuri de noua platformă www.diqis.ro? Pentru că îți dorești să găsești cu ușurință informațiile de care ai nevoie și, de asemenea, să îți fie prezentate produsele într-un mod cât mai atractiv și cât mai complet, fără să pierzi prea mult timp. Iată care sunt noutățile de care suntem siguri că nu vor trece neobservate:

  • Produsele sunt prezentate acum interactiv, cu imagini mai mari.
  • Noutățile le poți vizualiza sub formă de slideshow
  • Avem o secțiune nouă, unde poți vedea produsele care sunt la reducere
  • Acum poți comanda mai ușor, fără a fi nevoit să te înregistrezi, deci te bucuri mai repede de produsele tale
  • Poți să ne contactezi mai ușor, pentru că am pregătit o secțiune de chat, unde te putem consilia oricând cu privire la alegerea produselor, prețuri sau alte detalii

Ca să te convingi singur, te invităm să faci un tur al site-ului și mai apoi să ne împărtășești părerea ta. Îți promitem că o vom include printre testimonialele noastre, care ne vor ajuta să îmbunătățim în mod constant serviciile pe care ți le oferim.