Amefa – plăcerea de a servi masa alături de cei dragi!

Amefa oferă o gamă largă de tacâmuri din inox de cea mai bună calitate, cu modele adaptate noilor tendințe. Brandul are o reputație internațională, cu o vastă experiență în fabricarea produselor din inox. Procesul de fabricare respectă standardele cele mai înalte de producție, iar rezultatul ne oferă garanția unor produse rezistente și cu performanțe îndelungate.

Pe lângă faptul că au modele deosebite și linii fine, moderne și foarte precise, dar și mânere ergonomice, tacâmurile Amefa sunt confecționate din materiale de calitate, care respectă standardele alimentare: inox 18/0 sau inox 18/10, în funcție de model. Acest lucru înseamnă că sunt rezistente la coroziune. Specificațiile 18/0 și 18/10 fac referire la procentele de crom și nichel prezente în compoziția inoxului. Cromul asigură duritatea produselor, iar nichelul asigură rezistența acestora la coroziune.

  • Inox 18/10 = 18% crom + 10% nichel
  • Inox 18/0 = 18% crom + 0% nichel


De asemenea, tacâmurile Amefa, fiind extrem de rezistente și durabile, pot fi curățate în mașina de spălat vase și pot fi utilizate zilnic, dar și pentru evenimente.

Pentru că ne dorim să oferim doar produse de cea mai bună calitate clienților noștri, Amefa este alegerea noastră permanentă când vine vorba de tacâmuri. Tocmai de aceea îți recomandăm brandul Amefa atât pentru tacâmuri individuale, cât și pentru seturi de tacâmuri.


Aranjează masa elegant indiferent de ocazie! www.diqis.ro ❤️