Back to school!

Practice, originale și utile: articole Diqis pentru întoarcerea la școală!

Școala a început anul acesta ca o provocare, dar copiii sunt extrem de încântați că se vor revedea cu restul colegilor.

Odată cu începerea anului școlar, Diqis îți pune la dispoziție o selecție de articole extrem de utile pentru copilul tău, la prețuri de nerefuzat!

Tabla de scris autocolantă albă, cu marker și burețel: folosind acasă autocolantul tip tablă de scris, similar cu tabla din clasă, copiii sunt mai atrași de repetarea lecțiilor învățate în clasă și se pot relaxa desenând, fără a mai păta pereții din încăpere. Poți lipi autocolantul în forma inițială, dreptunghiulară, sau poți trasa cu creionul forma dorită, pe care să o decupezi cu foarfecul.

Mini-lampa cu clips: extrem de practică, ideală pentru a citi în încăperile întunecate, fără a-i deranja pe cei din jur. Fixează lampa pe carte, apasă întrerupătorul și orientează brațul flexibil cum dorești. Disponibilă pe mai multe culori.

Recipientul pentru prânz cu tacâmuri incluse (cuțit și furculiță): copilul tău va putea lua prânzul la școală folosind propriile lui tacâmuri, pe care nu va avea cum să le amestece cu ale celorlalți colegi. Disponibil pe mai multe culori.

Geanta Thermos pentru copii: geanta termoizolantă este perfectă pentru prânzul copiilor la grădiniță sau la școală. Prânzul poate fi alcătuit din sandvișuri, fructe sau legume, iar acestea se vor menține proaspete pentru mai mult timp. Geanta este ușor de transportat, poate fi ținută în mână sau în spate cu ajutorul bretelelor. Ce formă preferă copilul tău? Vulpe, broască sau bufniță?

Etajera modulară Five cu 6 compartimente, pe care o poți completa perfect cu șase cutii pliabile pentru depozitare disponibile pe Diqis în șase culori (roz, gri, bej, maro, galben, mov): copilul tău își poate păstra în ordine rechizitele și nu numai. Etajera este confecționată din material textil și metal, iar cutiile sunt confecționate din carton.

Prosopul Atmosphera din 100% bumbac (30 x 50 cm): fiind de o calitate superioară, este extraordinar de moale, oferă o bună absorbție și este delicat cu pielea. După ce se spală pe mâini, copilul tău trebuie să aibă un prosopel personal, pe care să îl păstreze la îndemână. Culori disponibile: turcoaz, albastru, gri, galben.

Pe Diqis.ro vei găsi zeci de articole similare care răspund nevoilor școlarului tău și nu numai.

Le dorim tuturor copiilor un an școlar cât mai bun, cu rezultate deosebite la învățătură! ❤️