Mobilierul modular ORSO - perfect pentru tine!

Dă frâu liber imaginației tale! Descoperă-ți abilitățile de designer și amenajează-ți dressingul ca în revistele de design interior!

Pentru că știm cât de plăcut este să găsești mobila mult visată, îți facem cunoștință cu sistemul de mobilier modular ORSO, cu piese ce pot fi combinate în diferite moduri, adaptate spațiului, dar și nevoilor tale, astfel încât să pui în practică toate ideile adunate din revistele tale preferate pentru decor.

Super avantaj! Piesele se vând separat, astfel încât ai posibilitatea de a alege doar elementele de mobilier pe care le consideri potrivite pentru locuința ta. Fie că vrei să amenajezi dressing-ul, biblioteca, holul sau dormitorul, ORSO este soluția!

Poți alege din următoarele modele:

- Dulapul cu trei rafturi, ideal pentru așezarea hainelor împăturite. Poate fi oricând transformat în dulap pentru pantofi, unde poți păstra încălțămintea de sezon, datorită rafturilor care pot fi înclinate. De asemenea, rafturile sunt detașabile. Dimensiuni: 40 x 50 x 105 cm (lățime x adâncime x lungime).

- Dulapul cu trei rafturi, care dispune de o ușă fără mâner ce permite deschidea prin apăsare ușoară. Dimensiuni: 40 x 50 x 105 cm (lățime x adâncime x lungime).

- Dulapul cu două rafturi și două sertare, ideal pentru păstrarea la îndemână a lucrurilor personale. Dimensiuni: 40 x 50 x 105 cm (lățime x adâncime x lungime).

- Dulapul cu trei rafturi, ideal pentru așezarea hainelor împăturite. Poate fi oricând transformat în dulap pentru pantofi, unde poți păstra încălțămintea de sezon, datorită rafturilor care pot fi înclinate. De asemenea, rafturile sunt detașabile. Dimensiuni: 60 x 50 x 105 cm (lățime x adâncime x lungime).

- Dulapul cu bară suspendată, ideal pentru așezarea hainelor pe umerașe. Dimensiuni: 60 x 50 x 105 cm (lățime x adâncime x lungime).


Piesele sunt foarte ușor de asamblat. Sunt confecționate din lemn MDF și părți de metal, cu o nuanță delicată de maro-bej. Pentru întreținere, recomandăm utilizarea unei lavete din microfibră, ușor umedă.

Toate modelele dispun de un suport metalic care permite poziționarea dulapurilor în 3 moduri: cu suportul metalic deasupra, tip bară superioară de siguranță, cu suportul metalic tip picioare pentru susținere și, de asemenea, suportul metalic se poate detașa, astfel încât să nu existe spațiu între dulapuri.

Poți accesoriza mobilierul cu obiecte decorative care să te reprezinte.