Bunătăți de-ți lasă gura apă, sfaturi, trucuri și rețete pentru bucătarii de acasă.

Consultă următoarele bloguri culinare și vei afla lucruri minunate despre secretele bucătăriei.

Adrian Hădean - www.adihadean.ro

Posibil ca numele să ți se pară cunoscut de la emisiunea de pe PRO TV, Masterchef. Ai dreptate, el este! Adrian Hădean este unul dintre cei trei jurați și se descrie astfel „Am 37 de ani. Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru. Am profitat la maximum de experiențele mele din ultimii 30 de ani și mi-am învățat bine lecțiile. Știu ce am de făcut în fiecare zi pentru ca viața mea să fie așa cum îmi doresc și pentru a putea merge la culcare cu un zâmbet pe față”. Mai nou, Adrian Hădean a înființat un proiect prin care a ales 3 interni să scrie pe blogul său și să încerce rețete culinare pe o anumită temă.

Adelicii - www.adelicii.ro

„Adelicii” este Adela Trofin, iubitoare de mâncare picantă, brânză și ciocolată, ce scrie despre experimente culinare interesante. Pe blog găsim rețete vegetariene, vegane, iar printre preparatele preferate se numără deserturile și pastele. Rețetele sunt scrise de Adela și de Simona Filip. Adelicii și Paharnicul au dezvoltat un parteneriat unic pe piața gastronomică din Iași: o dată pe lună, duminica, gurmanzii se pot întâlni la sediul Good Point pentru a degusta preparate delicioase alături de vinuri complementare. Evenimentul poartă numele de „Linguri curioase”.

Prăjiturici și altele - http://prajituricisialtele.ro/

„Prăjiturici și altele” este Dana Burlacu Visternicu, ambasador Food Revolution al lui Jamie Oliver în România. Dana este iubitoare de prăjituri și de mâncare bună în general și susține ateliere de educație gastronomică pentru copii în Iași, Cluj Napoca sau Roman. Pe blogul Danei găsim rețete de prăjiturici, mâncăruri, copturi sau povești cu și despre bucate delicioase.

Mentă și Rozmarin - http://www.mentasirozmarin.ro/

Andra Constantinescu scrie pe „Mentă și Rozmarin” rețete vegetariene, vegane și uneori raw-vegane. Scrie despre gastronomie, despre cărți și literatură culinară, despre ingrediente proaspete, alese cu grijă sau ingrediente simple ce pot fi transformate în preparate spectaculoase.

Pofta vine gătind - http://bucatariacorinei.blogspot.ro/

Pe blogul „Pofta vine gătind” găsim idei de aperitive, supe, ciorbe, paste, preparate din carne, salate, prăjituri sau băuturi sănătoase. În plus, pe blog găsim și fotografii superbe cu preparate de-ți lasă gura apă.

Taste Bazaar - http://tastebazaar.blogspot.ro/

Pe blogul „Taste Bazar” scrie Andreea, „bucătar-patiser-cofetar-fotograf-scriitor amator” ce se descrie astfel: „mi-a plăcut să gătesc încă din copilărie. De la orele de <> unde învățam să facem ciocolată de casă și până la casa bunicilor, unde nu mă mai săturam să privesc cum cresc cozonacii sau cum prind culoare <>, am fost mereu înconjurată de arome, culori și cuptoare calde. [...] Zilnic mă inspiră rețete ieșite din tipar, combinații neașteptate de ingrediente și fotografii îmbietoare.” Pe blog găsim rețete de dulciuri, idei de cadouri culinare sau mâncare raw.

Delicioasa - http://www.delicioasa.com/

„Delicioasa” este Beatrice Vornicu, „food blogger pasionat de culoare, arome, fotografie, călătorii și frumos”. Este mamă a trei copii și pe blog vei găsi rețete de dulciuri, experimente culinare inedite și povești despre călătorii, vacanțe și restaurante de vis.

Laura Adamache - http://www.lauraadamache.ro/

Aici găsim rețete culinare simple si rapide, rețete complexe, rețete caracteristice bucătăriei italienenești, rețete pentru aperitive, prăjituri, rețete Dukan sau supe și ciorbe. În plus, Laura are cărți publicate despre rețete pentru bebeluși, idei de aperitive, idei de salate, checuri dulci și sărate, bomboane și biscuiți de ciocolată, sucuri, omlete, aluaturi dulci și sărate sau rețete cu carne de porc.

Edith Kitchen - http://www.edithskitchen.ro/

Pe blogul „Edith Kitchen” găsim rețete de aperitive, băuturi, deserturi, rețete Dukan, înghețată, salate, ciorbe, aperitive festive, rețete de post sau rețete Low Carb.

Mazilique - http://mazilique.ro/

„Mazilique” este Cristina Mazilu, care spune despre ea că este fericită în piețe și aeroporturi și crede că „pătrunjelul, usturoiul și ardeiul iute sunt sfânta treime”. Pe blog găsim rețete sănătoase, rețete vegetariene, dulciuri sau rețete ușoare și rapide. În plus, pe blogul Cristinei găsim și secțiuni despre călătorii, lifestyle, dar și videoclipuri interactive și informative. Acesta este lista noastră. Care este lista ta?