Organizarea șifonierului la sfârșitul iernii

Primăvara este aici! Bluze, rochii, eșarfe, fuste, jachete, mult soare, pomi înfloriți și fire verzi de iarbă. Așa arată primăvara pentru fiecare dintre noi. După iarna lungă și grea abia așteptăm să scăpăm de hainele groase. Dar ce facem cu toate hainele voluminoase de iarnă?

Este timpul să îți reorganizezi șifonierul și să pui deoparte toate hainele groase până la iarna viitoare. Articolele de îmbrăcăminte pentru iarnă, paltoane, geci, pulovere și celelalte accesorii sunt voluminoase și tind să ocupe mult spațiu în șifonier. Uneori avem impresia că nu mai încape nimic din cauza puloverelor! Și, pe lângă haine, să nu uităm și de păturile și plăpumile care ne-au ținut de cald toată iarna. Toate trebuie să dispară și să lase loc cearșafurilor răcoroase.

Avem soluții ideale pentru organizarea șifonierului la începutul primăverii. Toate articolele de iarnă vor fi așezate și păstrate în condiții perfecte până iarna următoare.

1. Cutiile de depozitare - pentru accesorii

În timpul iernii ați folosit o grămadă de accesorii care să vă protejeze de frig. Căciuli, mănuși, fulare, toate acestea ocupă mult spațiu în șifonier și cel mai bine ar fi să stea împreună. Nu ai vrea să te prindă iarna cu o singură mănușă pentru că cealaltă s-a rătăcit undeva prin casă, nu? Chiar dacă rezervi un raft doar pentru accesorii, alege să le păstrezi organizat și să folosești cutii de depozitare speciale pentru dulap. Ai cel puțin două motive să alegi cutiile de depozitare: accesoriile tale sunt protejate de praf și materialul aero- permeabil păstrează până iarna viitoare mirosul de proaspăt spălat. În plus, fiecare membru al familiei poată să aibă cutia lui și să-i pună și etichetă.

2. Cutiile multifuncționale - pentru pulovere

Pulovere mai groase sau mai subțiri, oricum ar fi ele, tot cele mai voluminoase articole de îmbrăcăminte sunt. Cu cât ai mai multe, cu atât mai mult spațiu trebuie să rezervi pentru ele. Dar ce ai zice dacă nu le-ai aloca nici măcar un singur raft în dulap? Strângi toate puloverele, folosești o cutie multifuncțională și gata. Poți așeza cutia oriunde: sub pat, pe dulap. Avantaje? Poți pune până la 8 pulovere într-o cutie, nu ocupi spațiu în șifonier și le păstrezi în condiții excelente, fără praf sau mirosuri din exterior.

3. Sacii de vidare - pentru plăpumi

Cu siguranță ai o plapumă foarte groasă și pufoasă care ți-a ținut de cald în anotimpul rece. Dar ce vei face cu ea acum că temperaturile au crescut? Este foarte mare și probabil nu știi unde o vei pune. Folosește un sac de vidare și apoi o vei putea pune oriunde îți dorești. Sacul vacuum reduce cu până la 30% volumul plapumei sau al pernelor și în locul în care obișnuiai să înghesui plapuma vei așeza toate plăpumile din casă. Mai mult, sacii sunt parfumați! Deci ce zici dacă plapuma ta va mirosi la iarnă a căpșuni, vanilie sau lavandă?

4. Husele de haine- pentru paltoane

Paltoanele și gecile trebuie atent depozitate și păstrate cu grijă până când frigul va veni din nou. Cea mai simplă soluție pentru a le proteja de praf pentru o perioadă atât de îndelungată este să folosești huse de haine. Și pentru că moliile sunt dușmanii cei mai de temut ai hainelor de iarnă, husele antimolii te scapă și de această grijă.

Și mai multe soluții de organizare și depozitare găsești aici! Nu mai rămâne decât să te apuci de treabă!