Articole decorative pentru living

Un living trebuie să fie plin de viață și cu un aer prietenos pentru că în această încăpere din casă îți primești musafirii la fiecare ocazie specială ori într-o zi normală, când vă reuniți pentru a depăna amintiri.

Pentru a reuși să realizezi acest lucru, nu ai nevoie decât de un design care să te facă să zâmbești de la primul impact vizual. Însă, ca să reușești să creezi un decor frumos și un ambient plăcut nu ai nevoie de lucruri foarte sofisticate ori costisitoare. Poți crea un design deosebit și cu articole decorative simple, dar care să aibă un rol important în realizarea unui living prietenos.

Pentru început, creează-ți un colțișor special pentru relaxare. N-ai nevoie decât de un fotoliu confortabil și de o măsuță de cafea. Dacă le poziționezi în apropierea geamurilor sau ușilor care dau pe terasă, de unde să poți admira răsăritul, apusul ori natura în toată splendoarea ei, atunci sesiunea ta de relaxare este asigurată. Iar dacă îți place să citești, așează în dreptul fotoliului un lampadar.

Nu uita de perdele și draperii, foarte bune atunci când vrei să creezi un efect de penumbră în living. Dă viață canapelei tale cu câteva perne decorative. Poți alege o singură nuanță ori, dacă ești o fire mai îndrăzneață, creează un efect multicolor. La promoție în magazinul nostru găsești perne mov, albastre și bej care merg de minune atât separat, cât și împreună.

Dacă te gândești la musafirii care îți vor trece pragul poți, de exemplu, să îi așezi pe scaune tip fluture, foarte comode și practice, disponibile în mai multe variante coloristice. Găsești o varietate de articole decorative în magazinul nostru online. În plus, până la sfârșitul lunii ai și câteva reduceri atractive, așa că ai toate motivele să începi o sesiune serioasă de cumpărături, în urma căreia livingul tău va arăta precum în revisele de design interior.