Piese de mobilier practice și elegante

Piese de mobilier practice și elegante 

O locuință ordonată și dichisită este idealul gospodinelor care se dau peste cap să strângă fiecare obiect care din întâmplare ajunge să nu mai fie la locul lui. Ori de câte ori pe masă mai apare un bol sau o revistă, iar o pătură rămâne uitată pe colțul canapelei, acestea se grăbesc să le strângă. Mărunțișurile sunt peste tot și adesea dăm peste ele întâmplător, dar niciodată atunci când avem nevoie. Din fericire obiectele de mic mobilier cu spațiu de depozitare sunt o soluție ideală pentru a păstra casa curată, dar și pentru a-i adăuga stil și bun gust.

 

Eleganță și utilitate

Optează pentru taburetul cu spațiu de depozitare sub formă de valiză care va da un plus de aer vintage oricărei camere în care este amplasat, iar materialul de catifea îl face extrem de elegant. Pe lângă faptul că îți poți relaxa picioarele, oferă un loc în plus pentru oaspeți, dar este și un loc potrivit în care poți ascunde telecomenzi, jucării sau reviste. Un alt obiect de mobilier inedit este și noptiera albastră, tot model valiză. Aceasta poate fi folosită împreună cu taburetul dublând eleganța camerei și înfrumusețând orice încăpere. Spațiul din interiorul noptierei îți permite să adăpostești de ochii curioșilor bijuterii, facturi sau alte mărunțișuri.

 

Simplu și modern

Dacă preferi formele simple și stilul modern măsuța de lemn cu depozitare este un „must have” pentru casa ta. Poți servi cafea, ceai sau așeza pur și simplu o vază cu flori colorate pe mijlocul ei. Dispune de spațiu de depozitare pentru obiecte micuțe cum ar fi câteva cești, sau cutii de ceai. Un alt obiect de mic mobilier care permite adăpostirea lucrurilor care au rămas fără loc este și măsuța cu spațiu de depozitare de la The Home Deco Factory. Dimensiunile acesteia sunt mai mari și permit depozitarea păturilor sau a pernuțelor. Este disponibilă în mai multe culori pentru a putea fi asortată cu ușurință cu restul mobilierului din casa ta. Pentru mai multe obiecte de mobilier de mici dimensiuni și nu numai, te invităm să vizitezi magazinul nostru online! Descoperă piese de mobilier elegante și practice pentru casa ta!