Răcorește-ți vara cu Thermos

Dacă ar exista un lucru care te-ar face extrem de fericit în timpul verii acela ar fi un mini-frigider pe care l-ai putea lua cu tine peste tot unde mergi. În acest fel ți-ai putea păstra băutura energizantă la temperatura optimă atunci când te duci să alergi. Sau, dacă mergi la picnic, sandvișurile tale nu ar fi alterate de căldura toridă. Încă nu s-a inventat un asemenea mini-frigider, dar există Thermos!

Brandul Thermos este liderul mondial în producția de recipiente izolatoare pentru băuturi și alimente. Produsele Thermos sunt confecționate din materiale de calitate superioară, testate pentru rezistență și siguranță și prietenoase cu mediul înconjurător. Majoritatea produselor dispun de sisteme de izolare care permit păstrarea băuturilor atât calde, cât și reci pentru câteva ore. Thermos a dezvoltat produse cu design modern, potrivite în diferite împrejurări. În magazinul on-line Diqis găsești câte un Thermos pentru fiecare moment al zilei.

 

Thermos la birou

Nu poți pleca spre birou fără cafeaua de fiecare dimineață, doza ta de energie. Cum drumul spre birou este lung și traficul uneori aglomerat, până ajungi la birou cafeaua ta este rece. Nu și cu cana de călătorie Thermos. Fie că alegi să o umpli cu suc de fructe rece sau cafea fierbinte, izolația dublă din spumă de cauciuc va menține temperatura inițială până tu vei ajunge la birou. În plus, se potrivește perfect în suportul pentru pahar din mașină!

Știi zilele alea la birou când ai atât de multă treabă că abia ai timp să-ți faci o cafea? Pentru zilele acestea ai nevoie de o cană de birou Thermos. Cu o capacitate de 450 de ml, cu un design care se potrivește perfect pe biroul tău și cu o culoare care iese în evidență, cana este la o întindere de braț pe tot parcursul zilei și te răsfață de fiecare dată cu o gură de cafea fierbinte.

um în timpul verii cele mai consumate băuturi sunt cele reci, paharul cu pai Thermos nu poate fi ignorat. Este ideal pentru smoothieuri (Alege una dintre cele 5 rețete de smoothieuri care îți oferă energie pentru întreaga zi!) sau sucuri naturale și acestea vor rămâne reci până la 9 ore. Este simplu să-ți iei cu tine la birou smoothieul preferat și să-l savurezi oricând dorești.

 

Thermos la grătar

Să recapitulăm: carnea condimentată, gustările reci, dozele de bere și de suc. Le-ai pregătit pe toate și ești gata să pornești împreună cu familia ta spre zona de agrement. Toate acestea trebuie să se păstreze reci așa că alegi geanta termoizolantă Thermos. Cu o capacitate de 33 de litri, este destul de încăpătoare pentru 48 de doze de băutură. Poți pune în ea toate băuturile și alimentele pentru că acestea se vor menține reci până la 6 ore.

Nu poți pleca la grătar fără o cantitate sănătoasă de cafea pe care să o serviți după amiaza la umbra răcoroasă a unui copac. Carafa Thermos din inox are o capacitate de 1.5 litri, adică destulă cafea pentru tine și ceilalți prieteni. Chiar dacă pui cafeaua când pleci de acasă, aceasta își va menține temperatura.

 

Thermos pentru cei mici

Este foarte important ca mâncarea bebelușilor să fie transportată în condiții optime atunci când ieșiți la o plimbare mai lungă sau plecați într-o călătorie cu mașina. Pentru bebelușii peste 6 luni, cana Thermos cu tetină și mânere este exact ceea ce ai nevoie. Înainte să pleci de acasă pune ceaiul rece în cană și acesta se va menține proaspăt și răcoros timp de 6 ore.

Pentru copiii mici, cu alimentație deja diversificată, alege recipientul pentru alimente Thermos. Poți pune în acesta atât alimente calde, cât și reci. Este perfect atunci când pleci într-o călătorie împreună cu copilul tău. Recipientul menține alimentele calde timp de 5 ore și reci timp de 7 ore.

Copiii care deja merg la grădiniță au nevoie de gentuța Thermos. De obicei, prânzul unui copil este alcătuit dintr-un sandviș și câteva fructe și desigur, bidonașul cu apă sau cu suc natural de fructe. Toate acestea încap în gentuța colorată și amuzantă. Izolația interioară din spumă de polietilenă menține mâncarea proaspătă.

 

Thermos la sala de fitness

Înainte să pleci la sală îți prepari smoothieul preferat sau băutura energizantă rece. Pentru a o menține rece pe tot parcursul antrenamentului tău ai nevoie de un recipient pentru hidratare Thermos. Recipientul nu doar menține băutura rece, dar este foarte ușor de transportat și foarte trendy.