Transformă-ți bucătăria într-un laborator de prăjituri

Știi momentul acela când parcă ai mânca ceva bun, dar nu din comerț? Este exact impulsul de care ai nevoie pentru a pregăti o prăjitură delicioasă la tine în bucătărie. Crezi că ai toate ustensilele de care ai nevoie?

Într-o vreme circula o reclamă pe TV la margarina pentru prăjituri. Ideea reclamei era una simplă: mama se întorcea acasă cu o sacoșă plină de cumpărături și copiii începeau să scotocească entuziasmați să vadă ce le-a cumpărat mama lor. Dezamăgiți, copiii scot rând pe rând din sacoșă ciocolată, caramele, bomboane și biscuiți. Bucuria le inundă chipurile atunci când găsesc în sacoșă un pachet de margarină pentru prăjituri. De ce? Știau că mama lor le va pregăti o prăjitură de casă. Nu există bucurie mai mare pentru familia ta ca atunci când le oferi dulciuri preparate cu dragoste chiar la tine în bucătărie. Tarte, torturi, prăjituri, biscuiți, brioșe, checuri...posibilitățile sunt infinite, dar gustul este unic!

Susținem gătitul acasă și gospodinele care își dedică puțin din timpul lor preparării bucuriilor dulci. Cofetăria nu este doar pentru profesioniști, ci și pentru pasionați și mai ales pentru cei care nu se dau bătuți atunci când nu se bat albușurile. Tu știi cel mai bine ce ingrediente să alegi, iar noi îți oferim tăvi și ustensile care să transforme ideile tale în delicii culinare. Transformă-ți bucătăria într-un laborator de prăjituri!

În primul rând ai nevoie de tăvi de toate mărimile și pentru orice tip de desert. Și nu orice fel de tăvi, ci unele antiaderente ca să fii sigură că prăjitura ta nu se lipește de fundul tăvii. Începem cu o tavă clasică, dreptunghiulară, bună la toate! Este indicat să ai o tavă separată pentru prăjituri față de cea în care faci friptură, de exemplu. Tava de copt Keramia este minunată pentru prăjituri cu fructe, prăjituri cu creme pufoase de ciocolată sau de lămâie. Ți-e pofta deja, nu?

Știai că cheesecake-ul este prăjitura momentului? Poate că înainte te răsfățai cu o felie de cheesecake doar la cofetărie, dar acum poți face acasă. Este foarte simplu de făcut și nu are nevoie de coacere. Cheesecake cu căpșuni? Cheesecake cu ciocolată? Pentru ca blatul de biscuiți să nu se rupă atunci când îl scoți din tavă, folosește o tavă cu fund detașabil Keramia.

N-a zis nimeni că trebuie să prăjiturești singură. Transformă această activitate în una de familie. Copiii vor fi foarte încântați să-și murdărească mânuțele cu făină și să amestece aluatul. Și ce poate fi mai frumos decât o seară în care pregătiți împreună brioșe? După ce pregătiți aluatul și îl coaceți în tava de brioșe Keramia, fiecare își poate decora o brioșă așa cum își dorește cu kitul pentru brioșe. O adevărată încântare pentru cei mici!

Ultima, dar nu cea din urmă tavă din atelierul tău de prăjituri este tava de tartă Keramia. Este greu să atingi perfecțiunea blatului de tartă, dar totul se învață din încercări repetate. Dacă treci de acest obstacol, crema de vanilie și decorarea cu fructele preferate sunt o joacă! Proaspătă și ușoară, o tartă cu fructe este desertul ideal de vară!

Acum, că ai tăvile, îți mai lipsesc doar ustensilele minune din silicon. Dacă urmărești emisiuni culinare sau pagini cu rețete video sigur ai văzut că toți aleg să folosească ustensile de silicon atunci când gătesc. De ce? Pentru ca sunt ușoare, nu zgârie suprafețele, sunt rezistente la temperaturi ridicate și sunt ușor de curățat. Pensula de silicon înlocuiește pensula clasică pe care bunica o folosea să ungă cozonacii. Oricât de mult ai fi încercat să speli perii pensulei parcă tot rămâneau uleioși. Spatula de silicon te ajută să amesteci încet cremele și să încorporezi o compoziție în alta. Este un ajutor de nădejde și pentru nivelarea aluatului crud în tavă.

Ce mai aștepți? Dă fuga la Atelierul de prăjituri, dotează-ți bucătăria și apucă-te de gătit!