În decembrie decorezi, dăruiești și iubești

Dacă și tu ai intrat în febra sărbătorilor și alergi după decorațiuni și cadouri, îți propunem câteva idei despre care crede că o să fie pe placul tău și al celor dragi.

 Este decembrie. Este luna colindelor, a luminițelor, a brazilor împodobiți și a cadourilor. Fiecare casă este pregătită din timp pentru sărbători și mirosul de scorțișoară și portocale este pretutindeni. Este perioada din an în care petrecem timp alături de familie, ne înfruptăm cu bucatele tradiționale pregătite de gospodine și împărțim bucurie în jurul nostru. Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate, este momentul când decorezi, dăruiești și iubești.

DECOREZI

Să îți decorezi casa pentru sărbători nu înseamnă numai să împodobești bradul, să agăți coronița pe ușă și să umpli toate încăperile cu luminițe colorate. Crăciunul este despre confort, relaxare, afecțiune și căldură. Atmosfera Crăciunului se simte în suflet și în casă, tot ce ne înconjoară trezește în noi un sentiment plăcut. Cum poți să creezi un spațiu de relaxare pentru cei dragi? Pernuțele decorative ajută întotdeauna. În dormitor sau în sufragerie, adaugă câteva pernuțe decorative roșii și serile cu filmele voastre preferate de Crăciun devin mai confortabile și mai plăcute.

DĂRUIEȘTI

Pentru copii este ușor să alegi cadouri. Ei vor fi întotdeauna fericiți dacă primesc jucării, cărticele sau hăinuțe. Pentru familie sau prieteni nu este niciodată ușor să alegi cadouri. O ramă foto în care să pui multe poze cu voi din vacanță sau de la petrecerea de Crăciun de anul trecut poate fi un cadou minunat pentru prietenele tale sau rude apropiate. Pentru doamnele elegante, pasionate de bijuterii și accesorii, poți alege o cutie de bijuterii învelită în catifea neagră, cu modele exotice stilizate.

Pentru colega ta de la birou, care niciodată nu se apucă de treabă fără să bea o cană mare de cafea, un set de cești cu platou este alegerea perfectă.

IUBEȘTI...SĂ ZÂMBEȘTI

Petrecerea de la birou, onomasticele celor dragi, cina din seara de Crăciun, noaptea dintre ani, toate sunt ocazii când, în luna decembrie, zâmbim și ne simțim bine. Atmosfera de sărbătoare trebuie susținută întotdeauna cu muzică și voie bună.

De la nicio petrecere nu lipsesc elementele amuzante. Ce ai zice dacă în noaptea de revelion rochia ta strălucitoare ar fi completată de cravata din paiete a partenerului? La petrecerea de la birou, sigur o să vă distrați de minune cu ochelarii amuzanți. Poți să-ți faci propriul tău colț de fotografii la tine acasă cu șabloanele pentru fotografii. O să ai o mulțime de fotografii amuzante din seara de Crăciun.