Top 5 produse de Black Friday

După câte ți-am zis deja, luna noiembrie este plină de promoții pentru tine. Noi nu așteptăm ultima zi de vineri a acestei luni ca să reducem prețurile. În perioada 17-19 noiembrie îți pregătim câteva produse cu reducere de până la 70%. Am selectat peste 50 de produse care vor intra în această campanie specială de Black Friday. Nu îți vine să crezi? Te lăsăm să pătrunzi în laboratorul nostru de reduceri și îți oferim o avanpremieră cu 5 dintre vedetele noastre pe care le pregătim pentru Black Friday.

 

Fierbător din inox Brabantia

Dacă tot este sezonul băuturilor calde, un aparat care fierbe apa în doi timpi și trei mișcări este de nelipsit. Cu o putere de 3000 W, fierbi o cantitate de 1.7 litri de apă în foarte scurt timp. Nu trebuie să te mai chinuiești cu ibricul pe aragaz. Mai ales dacă ai multe prietene în vizită, trebuie să faci mult ceai. Cu fierbătorul din inox fierbi apă pentru 8 căni de ceai. Gândește-te și cât cappuccino poți să faci. Un fierbător nu este folositor doar pentru momentele de distracție, dar și pentru momentele în care se întâmplă să rămâi fără gaz. Ai o alternativă simplă să încălzești apă pentru diferite activități cum ar fi băița celui mic.

 

Bol termorezistent 2.5 litri Pyrex

Câte nu poți face cu acest bol de la Pyrex, mai ales acum când se apropie sărbătorile! Pregătești crema pentru prăjituri la bain-marie sau compoziția pentru blat și orice ai pregăti poți băga direct în congelator. Și apoi în cuptorul cu microunde. Are marginile special concepute să poți turna din el fără să se prelingă pe margine.

 

Carafă din inox 1 litru Thermos

Ești cel mai mare fan al ceaiului? Toarnă ceaiul fierbinte în această carafă și acesta se va menține cald timp de 12 ore. Și, la vară, limonada ta rece va rămâne la fel de răcoroasă timp de 24 de ore. Atât interiorul, cât și exteriorul acestei carafe sunt confecționate din inox pentru rezultate garantate.

 

Etajeră din bambus și metal

În balcon pentru ghivecele tale cu flori. În hol pentru depozitarea pantofilor. În bucătărie pentru eficientizarea spațiului. În cămară pentru borcanele cu bunătăți pentru iarnă. În baie pentru diferite produse cosmetice sau de igienă. În living pentru cărți, reviste sau jocuri. Etajera cu două niveluri se potrivește în orice cameră și poate căpăta exact ce întrebuințare ai tu nevoie.

 

Masă de căclat Moving Circles 110 x 30 cm Brabantia

Black Friday este momentul când ne cumpărăm produse scumpe care acum au o reducere substanțială. Dacă o masă de călcat este pe lista ta de dorințe pentru ediția de Black Friday de anul acesta, trebuie să faci o alegere bună și durabilă. Masa de călcat Moving Circles satisface cerințele tale: rezistentă, suport generos pentru fierul de călcat, siguranță, stabilitate, husă din bumbac 100% cu strat de spumă, reglarea înălțimii, nu alunecă. Într-un cuvânt: calitatea Brabantia.

Intră în magazinul on-line în perioada 17-19 noiembrie și vezi și celelalte oferte. Ce produse crezi că au reducere de 70%? Te așteptăm la cumpărături!