Diqis și Brabantia susțin dezvoltarea durabilă

Campania Brabantia de ecologizare a planetei continuă și în 2017. Campania “1 uscător de rufe = 1 copac plantat”, începută în 2014 în colaborare cu WeForest, a dus la plantarea a peste 800.000 de copaci până în prezent. Brabantia susține dezvoltarea durabilă și Diqis s-a alăturat acestei campanii încă de la început.

 

Dezvoltarea durabilă este în natura noastră. Vrem să avem grijă de planeta noastră și să pregătim o lume mai bună pentru generațiile viitoare. În colaborare cu WeForest am plantat deja peste 800.000 de copaci și am făcut deșerturile mai verzi. Și acum, vrem să ajungem la 1 milion! Plantăm 1 copac pentru fiecare uscător de rufe vândut”, Brabantia

 

Brabantia acordă o atenție deosebită produselor sale și impactului pe care acestea le au asupra oamenilor și planetei. Plantând un copac pentru fiecare uscător de rufe vândut, Brabantia ajută la ecologizarea deșerturilor Burkina Faso și Etiopia, ca parte a proiectului internațional “Great Green Wall”. În același timp, ei promovează beneficiile uscării rufelor la exterior asupra mediului înconjurător.

 

Cel care plantează un copac, sădește speranță pentru generațiile viitoare. Brabantia își propune să planteze peste 1 milion de copaci”, Tijn van Elderen, CEO Brabantia

 

Uscarea rufelor la exterior este varianta preferată pentru protejarea planetei și, în plus, ai parte de aroma încântătoare a prospețimii naturii. Cu ingenioasele uscătoare rotative sau WallFix, uscarea naturală a rufelor este o adevărată încântare. Preferi uscarea la interior? Alege unul dintre uscătoarele de rufe special concepute pentru interior. Pentru această alegere ești dublu verde: protejezi chiar tu mediul înconjurător și contribui la plantarea unui copac alături de Brabantia și WeForest.

Diqis susține dezvoltarea durabilă prin vânzarea uscătoarelor de rufe Brabantia. Din 2014 până în prezent, Diqis, distribuitor exclusiv al produselor Brabantia în România, a dus la plantarea a peste 500 de copaci prin vânzarea a peste 500 uscătoare de rufe. Mulțumim!

Ajută și tu la ecologizarea planetei! Fii verde și alege un uscător de rufe ecologic în locul uscătoarelor de rufe electrice: economisești energie, contribui la dezvoltarea durabilă a planetei și ajuți compania Brabantia șă își atingă obiectivul. Descoperă gama de uscătoare Brabantia aici.