Produsul lunii- ajutorul tău de încredere în curățenie

Ești în plin sezon de curățenie? Ți-am pregătit reduceri la toată gama de produse pentru curățenie. Descoperă un produs care revoluționează curățarea podelelor

Speli geamurile, bați covoarele, ștergi praful de pe mobilă, cureți podelele, lustruiești faianța din bucătărie și din baie, ce să mai, după câteva zile de muncă intensă, toată casa o să strălucească. Cu toții trecem prin agitația curățeniei de toamnă. Și pentru că știm că nu este o muncă ușoară (chiar dacă toți membrii familiei contribuie), încurajăm gospodinele cu o veste bună: în magazinul on-line, toate produsele pentru curățenie sunt reduse cu cu până la 40%.

Înainte să te apuci de curățenie ai nevoie de 3 lucruri: soluții profesionale de curățare, articole pentru curățenie și câteva sfaturi care să te ajute să te organizezi mai bine. Tu știi cel mai bine care sunt soluțiile de curățare care nu dau greș. Articolele de curățenie de care ai nevoie le găsești aici.

Una dintre activitățile ce țin de curățenia de toamnă este curățarea podelelor. Ți-am pregătit un produs modern, revoluționar - găleată cu două compartimente și mop 360. Cu siguranță ai auzit despre mopurile 360: mai că ai zice despre ele că spală singure. Nu spală chiar singure, dar își spunem câteva secrete despre produsul nostru:

1. Găleata are două compartimente de 4 litri: unul în care cureți mopul și unul în care îl storci

2. Capul mopului este confecționat din 2 rânduri de microfibră superabsorbante și designul rotund permite curățarea uniformă a podelei.

3. Centrifuga din interiorul scurgătorului stoarce perfect mopul.

4. Găleata în care clătești mopul este prevăzută cu sistem rotativ pentru curățarea strașnică a mopului.

5. Mânerul mopului este ajustabil: il reglezi astfel încât să ai o poziție cât mai confortabilă.

6. Capul mopului este mobil, deci poți curăța chiar și sub dulapuri sau în locuri greu accesibile.