Accesorii luminoase de poveste pentru casa ta

Știi momentul acela când îți dorești să petreci câteva momente doar tu cu tine?

Fiecare dintre noi are locul lui preferat de relaxare: canapeaua confortabilă din living, șezlongul de pe terasă, patul pufos din dormitor, fotoliul suspendat din balcon sau locul amenajat pentru citit. În secolul vitezei, nu ne permitem prea multe momente de genul acesta, așa că atunci când apucăm să simțim liniștea, ne dorim să trăim această senzație la intensitate maximă.

Locșorul tău preferat de relaxare trebuie să fie amenajat chiar de tine: să alegi culorile ideale care să te liniștească, materiale care să-ți răsfețe simțurile, decorațiuni care să-ți facă ochii să sclipească de încântare, poate o sursă de muzică ambientală și, foarte important, o iluminare difuză.

Pentru că majoritatea dintre noi ajungem să ne bucurăm de un moment de liniște abia la sfârșitul zilei, lumina naturală este înlocuită de o sursă de lumină artificială, difuză, cu lumină caldă, care să ne ajute să ne destindem. Pentru iluminatul corect al oazei tale de relaxare, poți să alegi varianta clasică și să folosești o lampă cu un bec slab sau o lustră căreia îi poți regla intensitatea.

Dacă vrei să încerci ceva nou, alege un decor de poveste și folosește decorațiuni luminoase. Deși este un trend foarte la modă, mulți consideră că decorațiunile luminoase sunt specifice doar sărbătorilor de iarnă. Luminițele romantice ne pot împodobi însă locuința pe tot parcursul anului. În dormitor, în living, în camera copiilor sau în balcon, decorațiunile luminoase creează o atmosferă specială și liniștitoare.

 

Lumânări cu led pentru balcon

Printre elementele ornamentale care-și vor găsi loc în inima ta trebuie să se numere și lumânările decorative cu led. Cu ele, nu trebuie să-ți faci griji de urmările uitării unei lumânări aprinse.

Mai mult, la lumânările cu led poți alege culoarea preferată de lumină, astfel încât să îți creezi o atmosferă exact pe placul tău. Cele 10 minute pe care apuci să le petreci în liniștea și răcoarea balconului trebuie să fie speciale. Colorează-le!

 

Glob luminescent cu led pentru living

Dacă nu-ți place să stai nici cu lumina aprinsă, dar nici să fie complet întuneric atunci când te relaxezi pe canapea urmărind un film bun, ai nevoie de un glob luminescent cu led. Trebuie doar să-l așezi pe măsuța de cafea și vei avea o sursă de lumină plăcută atunci când ai și televizorul deschis. Sau alege să-l așezi acolo unde îți poate oferi un zâmbet.

Cu telecomanda îți alegi culoarea preferată care să-ți umple camera de fericire. Poate deveni un accesoriu de efect și pentru o mică petrecere în apartamentul tău.

 

Sticle luminoase pentru dormitor

Ce poate fi mai liniștitor într-o seară din timpul săptămânii decât câteva momente petrecute într-o ambianță romantică? Pentru dormitorul tău, o sticlă luminoasă este un accesoriu prin care vei obține acest efect.

Așază câteva sticle pe comoda din dormitor sau pe pervazul geamului, aprinde-le și lasă-te învăluit de atmosfera deosebită. Poți opta pentru o sticlă luminoasă pastelată, o sticlă luminoasă cu litere sau o sticlă luminoasă cu mesaj.