Black Friday prelungit la Diqis

Nu vă ajunge o singura zi să alegeți produsele preferate? Nicio problemă! La Diqis vă așteaptă o întreagă săptămană cu reduceri speciale la accesorii dichisite pentru casă. Vă invităm în perioada 14- 20 noiembrie să profitați de Black Week: reduceri de până la 50% la peste 500 de produse din gama noastră.

Black Week este momentul potrivit pentru a alege cadourile de sărbători pentru cei dragi sau pentru a vă răsfăța casa cu noi decorațiuni de sezon sau articole practice pentru baie sau bucătărie. Dacă nu va puteți hotărî asupra cadoului perfect, vă propunem sa alegeți una dintre ramele foto din gama noastră.

Rama foto inima cu 13 poze este perfectă pentru a păstra vii momentele speciale pe care le-ați petrecut alături de o persoană dragă în anul care va ajunge în curând la final. Este disponibilă in 3 culori pentru gustul oricui și acum este la doar 53 de lei. Săptămâna reducerilor pentru case cu dichis vine și cu discounturi la accesoriile necesare la organizarea unei mese festive perfecte.

Serviciile de masă din porțelan de calitate superioară vor atrage atenția invitaților și vor întregi atmosfera de sarbatoare prezentă în familie.

Serviciul de veselă Celebration reunește 50 de piese moderne și elegante care vor aduce un plus de expresivitate oricărei mese. Alegeți să completați decorul unei mese festive cu suportul de lumânare cu 3 brațe Claire. Discount 45%!

Coacerea perfectă a bunătăților se face doar în tăvi de cea mai bună calitate. Pentru blaturi perfecte vă recomandăm tava cu fund detașabil Asimetria de 26 cm. Confecționată din oțel carbon si prevăzută cu un strat antiaderent, tava este foarte ușor de utilizat si de curățat. Tocmai ați descoperit tava perfectă! De Black Week tava cu fund detașabil este disponibilă pe site-ul Diqis la prețul promoțional de 28 de lei.

Mai mult, la comenzi de peste 199 de lei, transportul este GRATUIT. Grăbiți-vă, stocul este limitat!