Christian Lacroix – o colecție cu stil

În magazinul online Diqis anul nou vine cu o colecție pe măsura așteptărilor voastre. Nu este nevoie să spunem prea multe cuvinte, deoarece Christian Lacroix vorbește de la sine. În rândurile de mai jos vei afla care sunt ultimele tendințe în materie de lenjerii pentru pat, pături, halate de baie, dar și huse pentru pat și perne. Pentru început, vorbim despre husele pentru pilotă și perne, deoarece cel mai important este confortul și starea de relaxare din timpului somnului, pentru ca acesta să fie cu adevărat odihnitor. În magazinul nostru sunt prezente cinci modele diferite din punctul de vedere al designului, astfel că vei găsi cu siguranță unul care să îți fie pe plac. În schimb, materialul de fabricație este același pentru toate: bumbac satinat 100%. În funcție de mărimea pilotei și a pernelor, poți opta pentru un set de 260x240 (pilota) + 65x65 (pernele) centimetri, multicolor, care reușește să dea viață camerei prin diversitatea culorilor. În cazul în care ești o persoană mai sobră sau vrei ca dormitorul tău să aibă un aer mai elegant și sofisticat, te poți orienta către modelele în nuanțe mai reci, precum Plum, Albastru, Gri închis sau Bej, toate seturile având aceleași dimensiuni: husa pentru pilotă de 240x220 centimetri, iar cele pentru perne de 65x65 centimetri.  

În anotimpul rece ai nevoie de o păturică pufoasă, care să îți țină de cald atunci când te uiți la un film, spre exemplu. Modelele din colecția Christian Lacroix sunt confecționate din poliester, în proporție de 100%, cu o densitate de 300g/mp. Designul inspiră eleganță, iar culorile sunt diverse. Pe site-ul nostru găsești pături de 180x220 centimetri (Gri închis, Albastru și Bej) și de 130x160 centimetri (Bej și Gri închis). Pentru momentele în care vrei să te relaxezi făcând o baie fierbinte sunt numai bune prosoapele și halatele noastre. Poți achiziționa doar prosopul ori setul care conține un prosop de baie și o mănușă, în diferite culori, în funcție de preferințele tale (Vanilie, Gri Închis sau Roșu). Iar după baia fierbinte, poți continua sesiunea de relaxare stând îmbrăcat cu unul dintre halatele din colecție, făcute 100% din bumbac de înaltă calitate. Din această colecție mai fac parte și husele pentru pat și perne, care ajută la o mai bună protecție a acestor piese. Ambele tipuri de husă sunt confecționate din bumbac satinat și le poți găsi în două variante coloristice: Bej, Albastru și Gri închis. Aici poți vedea toată colecția Christian Lacroix, dar și mai multe detalii despre fiecare produs în parte. Dichisește-ți casa!

Din această colecție mai fac parte și husele pentru pat și perne, care ajută la o mai bună protecție a acestor piese. Ambele tipuri de husă sunt confecționate din bumbac satinat și le poți găsi în două variante coloristice: Bej, Albastru și Gri închis. Aici poți vedea toată colecția Christian Lacroix, dar și mai multe detalii despre fiecare produs în parte. Dichisește-ți casa!