Experiențe spa la tine acasă

Fiecare dintre noi, la sfârșitul unei zile ori a unei săptămâni de muncă simte nevoia de a se relaxa.

Însă ce faci atunci când nu ai timp să mergi la un salon, dar totuși îți dorești să fii răsfățat? Îți organizezi singur o sesiune de spa la tine acasă! Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a reuși să evadezi din agitația cotidiană și de a-ți încărca la maximum bateriile pentru o nouă zi de responsabilități. În magazinul nostru online ai posibilitatea să găsești toate accesoriile de care ai nevoie, în așa fel încât să îți poți crea singur o atmosferă cozy și caldă, pentru a te simți ca la un spa de cinci stele. În primul rând, trebuie să te gândești că baia îți este asemeni unui loc în care timpul se oprește, ca un spațiu cu adevărat edenic, pentru că numai în acest fel vei reuși să simți starea de bine și relaxare în toți porii. Cu alte cuvinte, acordă importanță și modului în care îți decorezi baia, iar aici ne referim și la piese de mobilier, lumânări parfumate sau covorașe pufoase.

Însă, se spune că sesiunea de relaxare trebuie să continue și după ce ai terminat baia și aromaterapia cu tot felul de accesorii ce au menirea să îți inducă o stare de confort prin parfumurile pe care le emană în jur. Ai rămâne surprins dacă ți-am spune că și prosoapele au un rol foarte important în tot acest ritual? Totuși, pentru a-și îndeplini rolul este necesar să fie pufoase, confecționate din materiale de calitate, în așa fel încât să te simți „îmbrățișat”. Pentru ca sesiunea de spa la tine acasă să fie de vis, lasă-te învăluit pentru câteva minute într-un halat de baie, cu o textură plăcută la atingere, tot pufoasă.  În cazul în care aceste elemente nu se regăsesc în dulapul tău, ți le poți achiziționa în această perioadă, pentru că este în desfășurare colecția semnată de Christian Lacroix. În magazinul nostru găsești prosoape simple ori la set, alături de o mănușă de baie, dar și halate, materialul de fabricație reprezentând textura pufoasă pe care o cauți: 100% bumbac de calitate superioară. Atât prosoapele, cât și halatele sunt disponibile în mai multe nuanțe, precum Roșu, Gri închis sau Vanilie, în diferite mărimi și dimensiuni.

Intră aici pentru a vedea toate articolele din colecția Christian Lacroix, necesare pentru a-ți dichisi baia și pentru a te relaxa în totalitate atunci când vei trăi experiențele spa la tine acasă!