Diqis și Frarom Shop - împreună pentru casa ta

Spui că ești acasă atunci când te simți confortabil, într-o atmosferă plăcută în propria locuință. Acasă e micul nostru univers în care suntem noi înșine, în care regăsim persoanele dragi, în care fiecare lucru exprimă ceva din personalitatea noastră.

Pasiunea pentru detalii și dorința de a oferi toate cele necesare persoanelor preocupate de crearea unui cămin cât mai practic și călduros a dus la fuziunea dintre Diqis și Frarom Shop, concretizată printr-un site complet, cu servicii și produse variate: www.diqis.ro. Cu o experiență vastă în industria home&deco, ne dorim îmbunătățirea constantă a serviciilor și satisfacerea unei game extinse de necesități atunci când vine vorba de amenajarea și utilarea locuinței. Încă de la început, Frarom Shop s-a diferențiat în acest domeniu prin varietatea de produse accesibile și moderne, venind mereu în întâmpinarea pasionaților de gătit și iubitorilor de design interior cu ultimele trenduri în amenajări, accesorii și decoruri pentru casă. Pe de altă parte, Diqis a adus mai aproape de tine brandurile de top, ale căror produse îmbină excelent utilitatea cu tehnologia și designul modern. Acum, clienții noștri beneficiază de o experiență de cumpărături mai bună, produse și servicii diversificate.

Iată câteva dintre surprizele pe care le găsești de acum în magazinul online:

Peste 2000 produse în stoc

Pentru mulțumirea deplină a clienților, încercăm să acoperim o paletă cât mai largă de produse destinate fiecărei încăperi din casă. Știm cât de important este să avem o bucătărie bine utilată, care să ne ușureze munca și să transforme gătitul într-o activitate plăcută. Am îmbunătățit întreaga gamă de produse de bucătărie, iar acum poți să descoperi mai multe articole esențiale, de la cuțite și vase de gătit până la accesorii pentru petreceri, shaker, storcător sau termos pentru călătorii.

Când vine vorba de baie, atenția se concentrează pe detalii. Periile de wc, suporturile de hârtie, capacele de toaletă, dispensarul de săpun, coșurile de gunoi, dar și obiectele de decor sunt toate necesare atunci când iei în considerare utilarea și amenajarea băii.

Noi categorii de produse

Am ascultat dorințele și preocupările clienților noștri și am introdus noi categorii care să se potrivească cu nevoile lor. Pentru cei care își doresc o bună organizare în casă, punem la dispoziție categoria Depozitare unde se pot găsi coșuri, cutii, umerașe, cărucioare sau sisteme de depozitare pentru haine.

Acum poți petrece mai mult timp cu cel mic, gătind împreună diferite feluri de mâncare. Vei găsi la noi și articole de bucătărie pentru copii, pentru ca micii prichindei să fie motivați să gătească și să descopere cu interes activitățile culinare.

O altă categorie nouă este cea de produse pentru curățenie, dar și de Textile pentru casă unde poți găsi perne decorative și pentru scaune în diverse nuanțe și mărimi, perdele, draperii și fețe de masă.

Mai mulți furnizori și branduri de top

Alegem întotdeauna furnizori de renume pentru ca produsele pe care le punem în atenția ta să fie calitative, durabile și fabricate la cele mai înalte standarde. Printre cei mai cunoscuți furnizori pe care îi avem în portofoliu și care ne surprind de la an la an cu produse inovatoare se numără Brabantia, Pyrex, Thermos, Amefa sau Guardini.

O categorie nouă de outlet și transport gratuit

Categoria Outlet s-a dovedit întotdeauna a fi una foarte avantajoasă pentru clienții noștri, astfel că am introdus acestă nouă categorie și în noul magazin online. Mai mult decât atât, ai un motiv în plus să te răsfeți cu produsele preferate: la comenzi de peste 199 de lei transportul este gratuit.

Prin fuziunea celor magazine online ne propunem să oferim mai multe beneficii clienților noștri și ne dorim ca vizitatorii site-ului www.diqis.ro să regăsească în lista de produse exact ceea ce își doresc, bucurându-se de fiecare dată de o experiență de cumpărături plăcută. Te invităm să descoperi toate surprizele pe care ți le-am pregătit și sperăm să găsești articolele și accesoriile care să îți transforme căminul și să îi spui cu drag „acasă”.