Arta culinară, la fel ca orice altă pasiune, se săvârșește cu grijă, iubire și cu ajutorul ustensilelor și accesoriilor de calitate. Bucătăria ta e un adevărat atelier de creație și inspirație unde găsești tot ce ai nevoie ca să îți faci treaba mai ușoară atunci când gătești pentru cei dragi. 

Moha vine întotdeauna cu soluții pentru gospodine și prezintă o gamă largă de accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie. Vă prezentăm câteva accesorii pentru bucătărie folositoare în acest sezon: Vara aceasta e la modă să ai în bucătărie cupa din aluminiu Magic Ice, pentru înghețată. Te vei bucura alături de întreaga familie de gustul răcoros al desertului vostru preferat, chiar la voi acasă. Confecționată din aluminiu turnat sub presiune înaltă, cu această cupă vei obține bile perfecte de înghețată, de 50 mm diametru. De asemenea, un alt dulce pe care îl poți pregăti cu ajutorul lingurei sunt delicioasele brioșe. Poți folosi cupa pentru a porționa compoziția brioșelor în formă, astfel încât să arate cât mai bine.

Prospețimea verii se simte în abundență cu salatele de legume. De multe ori, atunci când le preparăm, se întâmplă să aibă exces de apă, iar frunzele de verdeață să își pierdă aspectul plăcut. De aceea, avem nevoie de uscătorul Tury, cu care să pregătim cele mai sănătoase și arătoase salate. Confecționat din ABS și polipropilenă, cu ajutorul acestui aparat, te bucuri de legume cu frunze proaspete și uscate. Datorită sistemului yo-yo, coșul permite o rotație continuă, bazat pe un principiu simplu: poți spăla, usca și depozita legumele în el.

O altă necesitate în prepararea salatei este feliatorul Helix cu care tăiem precis și eficient legumele necesare. Timpul petrecut fără plăcere pentru tăierea lor nu va mai o problemă. Lama fabricată din oțel inoxidabil rezistent, Helix, taie legumele în formă de fâșii spiralate, tăieței și spaghete. Cu un design compact e perfect pentru bucătăria ta și nu ocupă mult loc pentru depozitare.

Dacă tot vorbim de economisirea timpului în timpul gătitului, un instrument de care ne folosim în contorizarea lui este cronometrul Nomad. De acum va fi ușor să măsori timpul pentru care trebuie să lași mâncarea la cuptor sau pastele la fiert. Cu o capacitate până la 99 de minute și cu ecran LCD, e un obiect de care ai neaparăt nevoie. Datorită suportului de tip clește, poate fi prins de ustensilele pe care le folosești în bucătărie: mânerul cuptorului, al oalei sau chair al șorțului.

Cine nu e îndrăgostit de gustul porumbului fiert sau copt? Cu Țepușele Corner vei putea să îți prepari acest deliciu nemaipomenit chiar la tine acasă. Special concepute pentru a mânui știuleții de porumb fiert sau copt, nu riști să faci niciun accident neplăcut în bucătărie.

Bucătăria ta va fi bine dotată cu accesoriile pe care le poți cumpăra din magazinul online www.diqis.ro. În sesiunea ta de shopping pe site s-ar putea să descoperi și alte lucruri din gama Moha de care ai nevoie acasă precum răzătoare pentru brânză, desfăcător multifuncțional, strecurătoare. Le găsești chiar aici.