Nu rata ultimele zile de reduceri

Sfârșitul lunii iunie a venit cu promoții la diverse produse de pe magazinul Diqis pentru tine. Cum aceasta este pe sfârșite, ai apucat să îți iei tot ce îți doreai de mult timp?

Dacă nu, acum e momentul să profiți de reduceri de până la 83%. Nu îți vine să crezi? Te lăsăm să pătrunzi în laboratorul nostru de reduceri și îți aducem în atenție câteva dintre vedetele lunii.

Vedeta principală - Serviciul de masă 16 piese Kyoto Night, Corelle Cum în curând va reîncepe sezonul nunților, Serviciul de masă Corelle, cu o reducere de 52%, este perfect pentru a-l oferi cadou tinerilor căsătoriți. Setul îmbină armonios tradiția cu modernul, iar servirea mesei se transformă în timp de calitate petrecut cu cei dragi. Este unic datorită sticlei Vitrelle, rezistentă la lovituri și zgârieturi. Serviciul de masă poate fi curățat și în mașina de spălat vase. De asemenea, poate fi folosit în cuptorul cu microunde și în frigider. Setul conține 16 piese: 4 x platouri 26.7 cm; 4 x farfurii întinse 22.9 cm; 4 x boluri multifuncționale 650 ml pentru salate/supe/desert; 4 x căni Porțelan 355 ml.

Alte vedete sunt electrocasnicile mici de la Brabantia Storcător de fructe Brabantia A venit vara, a venit și vremea fructelor proaspete și a fresh-urilor delicioase, făcute chiar de tine. Ajutor în bucătărie îți este Storcătorul de fructe Brabantia, cu 28% reducere. Datorită versiunii din oțel inoxidabil, storcătorul dă o notă de eleganță bucătăriei tale. Are 2 trepte de viteză, protecție la supraîncălzire a motorului și o putere de 500W. Stilul tău de viață este important, de aceea trebuie să îi acorzi o atenție deosebită, iar pentru asta nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie acest storcător. Mai ai timp două zile să-l achiziționezi.

Fier de călcat Brabantia Știm, călcatul poate fi un chin, dar nu și cu Fierul de călcat cu aburi de la Brabantia, cu o reducere de 29%. Datorită tălpii ceramice, potrivită pe orice tip de țesătură, calci orice fără efort. Cablul de 1.9 m conferă libertate de mișcare pe masa de călcat sau în jurul acesteia. Puterea de 2600 W aduce fierul la temperatura potrivită pentru călcat în scurt timp. Mai mult decât atât, fierul are o rotiță care permite stabilirea intensității aburului, un buton central care dă jet de abur când este nevoie și funcție de auto-curățare prin care se îndepărtează filtrul anti-calcar. Totul va fi mai simplu! Vei avea haine călcate și mai mult timp de petrecut cu cei dragi, dragă gospodină!

Set mixer vertical Brabantia Sunteți o familie ce iubește stilul de viață sănătos? Setul cu mixerul vertical, 1000 W, dotat cu 8 viteze și buton Turbo, 1.25 l, negru, vine în ajutorul vostru. Este multifuncțional, echipat cu o serie de accesorii foarte utile în bucătărie și te ajută să prepari rapid smoothie-uri, diferite rețete de supe-cremă, să mixezi alimente mai tari sau să obții o spumă fermă din albușuri. Cu o reducere de 21%, acest set trebuie să fie prezent în bucătăria oricărei gospodine. În materie de accesorii, pachetul include: - un ax vertical pentru a pregăti milkshake-uri, sosuri, supe cremă, mâncare de bebeluș, etc.; - un tocător cu recipient (600 ml), etans inclus cu care poți toca carne, morcovi, ceapă, etc.; - un tel perfect pentru creme și alte amestecuri spumoase; - o spirală special concepută pentru a face o spumă perfectă de lapte, potrivită pentru cappuccino, latte macchiato, shake-uri; - o răzătoare/feliator care poate pregăti un maximum de 500 g de mâncare o dată. Intră în magazinul on-line pentru a vedea și alte oferte.

Ce produse crezi că mai au reducere? Te așteptăm la cumpărături și urmărește-ne, pentru a prinde o altă rundă de promoții.