Idei pentru petrecerea de Revelion

Rezervările la restaurante pentru Revelion au farmecul lor, însă știm că cel mai bine te distrezi alături de prieteni, indiferent de locația aleasă.

De ce ai nevoie pentru a organiza acasă o petrecere memorabilă în noapte dintre ani? La Diqis găsești răspunsul!

Deschide-ți apetitul cu preparate tradiționale reci așezate festiv într-unul din platourile CompArt. Cu 4 compartimente și spațiu pentru scobitori sunt perfecte pentru gustări diversificate care să mulțumească pe toată lumea!

Moha va aduce sarea și piperul în bucatele tale și te va ajuta cu prepararea celor mai proaspete salate. Se vor asorta de minune cu un cotlet de porc frăgezit în vin, care abia a fost scos din cuptor. Și nouă ne lasă gura apă, pe cuvânt!

Chiar dacă cioburile aduc noroc, poți sărbători în siguranță cu seturile Corelle. Celebrele sărmăluțe în foi de varză, bunătățile din purceluș abia scoase din cuptor, salata boeuf și toate celelalte preparate gătite cu atâta suflet merită un podium pe măsura gustului ireproșabil. Cănile și farfuriile Corelle sunt indestructibile; rezistența și durabilitatea îmbracă forma unor produse elegante, rafinate cu un design inspirat din calmul mării și gingășia florilor de câmp. Atâtea calități pe care ne-am dori să le regăsim și la cei din jurul nostru în noul an.

De ce mai e nevoie pentru o petrecere cu diqis? De pahare cu voie bună! Licorile bahice sau cockteilurile pline de culoare preferă paharele Cosy & Trendy, iar pentru magicul moment de la miezul nopții, flutele de șampanie JJA se vor ciocni cristalin în cinstea noului an!

Dacă am terminat cu pregătirea bunătăților, atunci să înceapă petrecereaaa! Pentru selfiuri de excepție și amintiri pline de culoare, îți recomandăm șabloanele hazlii Mr & Mrs sau ochelarii multicolori prin care să vezi noul an puțin mai roz. Nu, nu am uitat de decor. Baloane și confetti vor umple camera și vor oferi cadrul perfect pentru fotografii numai bune de share-uit cu cei dragi. Ce urmează? Împărtașește fun-ul cu prietenii și provoacă-i la un joc de ping pong. Având o greutate redusă, paletele oferă un control usor al loviturilor, iar mecanismul simplist îl va face foarte rapid de asamblat.

Intră pe site, plasează o comandă și sună-ți cei mai buni prieteni pentru a-i invita la petrecere. Gata, acum totul este pregătit pentru cel mai tare revelion la tine acasă!