Mega reduceri de 65% până la 31.12.2019

Anul acesta l-am rugat pe Moșul să ajungă mai devreme, oferindu-ți cadou o reducere de 65% la o selecție de produse, în perioada 18.11-31.12.2019. Te poți lăsa cuprins de inspirație și achiziționa cele mai dichisite produse pentru tine sau chiar pentru cei dragi.

Iubitele produse Brabantia îți vor face din nou cu ochiul din lista de produse de pe site. Acest brand răspândit la nivel internațional combină design-ul ecologic (promovat prin proiectul “Great Green Wall”) și standardele înalte de calitate în produse sustenabile și cochete. Dacă îndrăgești bucătăria italiană, în special pastele, Brabantia îți oferă o gamă de produse atent selecționate pe care să le utilizezi în realizarea preparatelor cu inspirații europene. Ustensilele de bucătărie, recipientele de depozitare și lavetele din microfibră împreună cu sacii menajeri pot fi partenerii tăi de nădejde atunci când îți dorești să petreci o seară plină de entuziasm cu prietenii.

Pentru a aduce un zâmbet pe buzele oricărui oaspete care îți va păși pragul, ți-am pregătit o gamă diversă de pahare pentru ca fiecare băutură aleasă să fie vedeta petrecerii. Setul de 6 pahare elegante și moderne se vor potrivi perfect pentru orice ocazie sau eveniment, avand un design clasic, minimalist și discret.

Vesela elegantă îți este pusă la dispoziție de CMP Paris, fiind realizată în spiritul reciclării sustenabile ce reprezintă o soluție de ecologizare a industriei. Platouruile de porțelan CMP Paris vor delecta oaspeții atât cu preparatele atent gătite cât și cu eleganța și calitatea atent integrate în designul produselor. Brandul Corelle îți poate aduce un plus de rafinament și inspirație în bucătărie. Produsele Corelle se remarcă prin durabilitate și rezistență, acestea nu se sparg, nu se ciobesc și nu se zgârie, fiind perfecte la petreceri sau în familiile cu copii mici.

Decorațiunile interioare le poți lăsa pe mâna JJA. De la aranjamente florale, rame foto, ceasuri de perete, la accesorii pentru baie și bucătărie (covorașe de baie, etajere, lumânări aromate sau cutii de pâine), toate te așteaptă să le adaugi în coș. Accesoriile ingenioase create de Moha vor face magie în bucătărie. Cât ai spune ”Diqis”, bruschetele deja au fost asezonate și băgate în cuptor cu ajutorul presei de usturoi Galien, curățătorul de legume Julienne te-a ajutat să îți prepari salata preferată în timp record, iar lingurițele de sos te așteaptă în linie dreaptă să asiste la asezonarea celor mai gustoase preparate.

De pe tărâmuri italice și pregătite să îți ofere o experiență culinară desăvârșită, tăvile dreptunghilare Pensofal vor purta cu mândrie preparatele aburinde până la masa invitaților. Skaza investește în crearea unor produse din material biodegradabil, fără BPA și fără melamină care să păstreze bucatele în savoarea lor originală, fără a influența conținutul sau mirosul recipientelor în care este așezată.

Acestea sunt doar câteva din ajutoarele Moșului care ți-ar putea ușura considerabil treburile casnice. Descoperă-le pe toate aici!