Descoperă noua linie de coșuri de gunoi Brabantia Bo Touch Vegan Leather

Pentru că natura ne oferă atât de multe peisaje deosebite, aer curat și momente de relaxare alături de cei dragi nouă într-un cadru atât de plăcut, ne dorim să răsplătim toate aceste lucruri prin protejarea mediului înconjurător. Pentru a ne implica eficient, este necesar să ne informăm asupra acțiunilor pe care ar trebui să le întreprindem în această direcție, iar una dintre acestea o reprezintă folosirea noului coș de gunoi Bo Touch Vegan Leather cu două compartimente de 11 și 23 de litri, marca Brabantia, lider în industria de ustensile și accesorii pentru casă. Pe lângă grija față de mediul înconjurător, coșurile de gunoi din linia Bo Touch Vegan Leather oferă un aspect clasic și elegant locuinței grație faptului că este îmbrăcat în piele vegană după un concept al celor mai renumiți designeri de bucătarie la nivel internațional, Dutchdeluxes, fiind o linie creativă de articole de bucătărie și articole de masă la modă. Acest coș îmbină „plăcutul cu utilul”, astfel încât oferă atât un design deosebit, cât și o capacitate suficientă de depozitare (34 litri). Alături de aceste calități, un mare avantaj este gradul ridicat de stabilitate și totodată, se potrivește perfect lângă perete, astfel încât spațiul din locuință va fi optimizat.

Având inclus un sistem de închidere soft-touch, coșul de gunoi Bo Touch Vegan Leather se închide silențios la cea mai fină atingere și este ideal pentru sarcini de durată, capacul fiind stabil, astfel încât rămâne deschis atât timp cât este nevoie. În același timp, coșul de gunoi este ușor de asamblat, fiind nevoie de o simplă atașare a picioarelor, care sunt ajustabile și protejează podeaua grație capetelor anti-alunecare. Pentru că știm ce povară reprezintă menținerea curățeniei în ceea ce privește coșul de gunoi, menționăm că linia Bo Touch Vegan Leather oferă coșuri de gunoi ușor de curățat, cu recipiente interioare detașabile din plastic certficat cradle-to-cradle, nivel bronz, reprezentând o măsură recunoscută la nivel mondial pentru produse mai sigure și mai durabile, gândite pentru economia circulară. Selecția inspirată de coșuri de gunoi Bo Touch Vegan Leather este alcătuită din materiale de calitate, respectiv inox pentru corpul coșului, plastic pentru picioare și capac și piele sintetică, iar nuanțele de maro obținute pentru aspectul distinct sunt extrem de elegante, fiind denumite Cognac și Expresso.  

Pentru că știm cât de mult este apreciat un design interior deosebit, vă provocăm să adăugați locuinței o notă de rafinament și să vă conturați propriul stil, bucurându-vă de beneficiile oferite de gama de coșuri de gunoi Bo Touch Vegan Leather!