Oferă celor dragi un cadou!

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, însă anul acesta nu vom putea fi alături de cei dragi la mesele festive. În aceste momente suntem obligați să ducem dorul persoanelor dragi, însă gândurile noastre trebuie să fie mereu îndreptate către acestea.

Pentru că și echipa noastră se gândește la voi în aceste momente dificile, vă propunem o idee care să vă ajute în a vă arăta dragostea și prețuirea pentru cei dragi fără a părăsi confortul și siguranța de acasă: oferiți-le un cadou prin intermediul Diqis!

Comandați online orice produs pe care-l considerați potrivit, introduceți datele de livrare ale persoanei pe care doriți să o surprindeți, achitați comanda folosind cardul bancar, iar coletul va ajunge rapid și în siguranță prin intermediul curierilor!

Ce poate fi mai frumos decât să știi că ești în gândurile celor dragi ție? Pe site-ul Diqis găsiți peste 2000 de articole pentru casă care acoperă nevoile oricărei locuințe, astfel încât nu veți da greș în alegerea unui cadou frumos și practic!

Vă facem câteva recomandări de produse disponibile pe Diqis, cu care sigur îi veți bucura pe cei dragi:

- Textile pentru casă din colecția Christian Lacroix, practice și elegante: prosoape și halate de baie cu extra-absorbție, huse pentru pat din bumbac satinat, pături moi, foarte plăcute la atingere. Eleganța și rafinamentul sunt pietrele de temelie ale colecției Christian Lacroix. Un astfel de cadou îi va cuceri cu siguranță pe cei dragi

- Vase de bucătărie Pyrex care nu rețin mirosurile, rezistente la șocuri termice de până la 220°C, dar și la abraziune

- Accesorii de bucătărie Moha, care vor cuceri persoanele dragi prin inovație și calitate

- Rame foto, pentru a păstra la vedere imaginile care descriu momentele plăcute petrecute împreună