Produsele vedete ale lunii octombrie de pe Diqis

În luna octombrie, cumpărătorii noștri s-au pregătit să întâmpine toamna cu noutăți care să le facă timpul petrecut acasă un răsfăț. Cele mai vândute cinci produse de pe site-ul Diqis au fost alese pe sprânceană de către clienții noștri, fiind produse de calitate, din materiale rezistente.

Cratița bioceramică cu două mânere a fost cel mai cumpărat produs. Știm că printre clienții noștri fideli se află și gospodine pentru care reducerea timpului de gătire, economisirea energiei și reușita garantată a preparatelor este cel mai important aspect, astfel că alegerea voastră nu poate decât să ne bucure. Cratița din gama Bioceramix respectă toate aceste nevoi, deoarece este realizată cu un înveliș antiaderent, care este și rezistent la zgârieturi.

Nu am fost surprinși să vedem că dulapul de haine Butterfly gri a fost printre produsele preferate ale clienților noștri. Atunci când sezonul rece își face apariția, implicit nevoia de spațiu pentru hainele călduroase este mai mare. Ne bucurăm că ați ales dulapul de haine din gama Butterfly, deoarece este rezistent, stabil și portabil, fiind confecționat dintr-un material rezistent și aero-impermeabil , care ține praful la distanță. Este încăpător, putând face față cu brio sezonului rece.

De asemenea și dulapul pentru încălțăminte, pe care încap 15 perechi de pantofi s-a numărat printre produsele care au umplut cele mai multe coșuri de cumpărături virtuale. Dacă tot am adus vorba despre venirea frigului, ne-am bucurat să constatăm că vă preocupă modul în care vă veți usca rufele și de acum încolo.

Uscătorul de rufe extensibil trebuie, ca orice uscător de rufe, să fie nelipsit din casele noastre, indiferent de vremea de afară. Mai mult decât un uscător obișnuit, acesta este ideal pentru casele mici, deoarece ocupă foarte puțin spațiu. Se poate fixa între doi pereți, distanța maximă dintre aceștia fiind de 4.4 metri, iar faptul că este fabricat din materiale rezistente la coroziune îl face să fie potrivit și pentru baie. Sistemul extensibil automat și sistemul de blocare care menține cele cinci fire mereu întinse, îl face să fie practic și ușor de utilizat.

Deși au mai rămas două luni până la sosirea Sărbătorilor de Iarnă, șervețelele roșii pentru tacâmuri s-au numărat printre produsele vedete. Cu un design care ne duce cu gândul la mese festive și la zile în care detaliile fac diferența, șervețelele pentru tacâmuri dau un plus de eleganță oricărei ocazii și de aceea, suntem mândri să știm că se află pe lista de cumpărături.