Primăvara vine şi vrei să îţi reorganizezi întreg dressingul şi să dai locuinţei tale un nou look plin de prospeţime şi culoare? Ia fiecare cameră la rând şi vezi ce poţi schimba şi îmbunătăţi.

Dacă în dormitor e mai uşor, și totul se rezolvă cu o lenjerie nouă şi vesel colorată, în celelalte camere vei avea cu siguranţă mai mult de muncă. În living, poţi folosi una sau mai multe dintre soluţiile noastre de depozitare, în care poţi ascunde din decoraţiunile folosite în sezonul rece sau lucruşoare de care nu mai ai nevoie în perioada următoare. Găseşti pe site-ul Diqis mai multe idei, de la cutii de depozitare colorate pentru living, precum cele de mai jos, la seturi de cutii din răchită în nuanţe neutre pentru un spaţiu mai elegant sau la cutii de depozitare pentru ceasuri sau bijuterii. După reorganizare, poţi continua cu alegerea unor noi pernuţe pentru canapea sau a unor noi draperii, mai vesele, care să dea o notă de prospeţime. Nu uita să adaugi pe măsuţa din colţ şi o vază drăguţă şi vei fi mai mult decât încântată de rezultat. E momentul să continui cu dressingul?

Deşi pare cel mai dificil, cu soluţiile noastre de organizare vei reuşi să faci ordine şi curăţenie în dulapul tău în doar câţiva paşi: sortează toate piesele de îmbrăcăminte în mai multe categorii: haine groase pe care le vei mai purta şi sezonul următor, haine groase de donat, haine subţiri pentru sezonul cald şi haine subţiri pe care nu le vei mai purta. Atât hainele de donat groase, cât şi cele subţiri pe care eşti sigură că nu le vei mai purta, le vei pune apoi în saci etichetaţi de care te vei ocupa mai târziu. Hainele groase le vei pune în saci pe care îi vei vida şi vei câştiga cu până la 75% mai mult spaţiu, iar cele subţiri le vei putea aranja pe rafturile dressingului tău care a devenit şi mai încăpător.

Dacă îţi doreşti un sistem şi mai eficient de organizare pentru dressing poţi alege umeraşe ingenioase pentru curele, umeraşe pentru eşarfe sau un raft practic pentru haine.

Pentru camera celui mic poţi alege nişte cutii vesele în care să-şi pună jucăriile sau o cutie mai mare de depozitare în care poţi pune din hăinuţele lui. Pentru bucătărie, poţi alege setul de 8 borcane pentru condimente cu suport rotativ inclus sau un organizator pentru sertar pentru tacâmuri.

Dacă aceste propuneri ţi s-au părut interesante, poţi descoperi multe altele aici. Unele dintre ele sunt la reducere în perioada asta!