Suntem, pentru al doilea an, alături de Food Revolution Day

Compania Frarom Internațional Est susține și în acest an ca sponsor Food Revolution Day, evenimentul care celebrează alimentația sănătoasă în contextul unor teme de interes precum educația alimentară, oprirea obezității, nutriția copiilor, irosirea alimentelor sau cumpăratul responsabil.

La Iași, Food Revolution Day se desfășoară pe 20 mai 2016 la Casa Pogor, începând cu ora 14, și este conceput ca un “garden party” cu intrare liberă. Evenimentul constă în acest an în ateliere gastronomice pentru copii și adulți, un seminar de alimentație sănătoasă și degustări de preparate și produse locale.

Atelierul pentru copii cuprinde prepararea unor mâncăruri precum salata colorată cu crutoane, bruschette cu sos pesto și brânză sau paste de dovlecel cu sos de roșii, preparate atractive prin culori și arome, ușor de gătit de cei mici. Locurile la ateliere se rezervă pe baza unui formular online.

Suntem alături de mișcarea Food Revoluțion Day pentru al doilea an consecutiv, aceasta fiind la a cincea ediție. “Revoluția” a fost pusă la cale de celebrul bucătar Jamie Oliver și s-a extins datorită sprijinului ambasadorilor mișcării în 115 țări. Ambasadorii ieșeni în acest an sunt Roxana Ichim, Bogdan Puiu, Dana Burlacu Visternicu și Vasilica Lila Dumitrași.