Accesorii premium pentru domeniul HoReCa

Dacă îți dorești un business în Horeca sau deja ai reușit să pui pe picioare o afacere în acest domeniu, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi legate de amenajare.

Ca o afacere să deguste din plin din succes e nevoie de o grijă deosebită față de clienți. Un client fericit este un client care va reveni cu drag ori de câte ori se va ivi ocazia, și nu de unul singur! Va face recomandări și altor persoane interesate sau va sosi însoțit de cei mai bun prieteni.

Care sunt ingredientele magice pentru a obține câți mai mulți clienți bucuroși că au trecut pragul afacerii tale?

Când vine vorba de industria hotelieră, confortul este cuvântul cheie. O cameră spațioasă și un pat extra-size nu sunt de ajuns pentru un feedback remarcabil. Atmosfera încăperii, decorul și cromatica sunt esențiale în realizarea unui aer elegant, în care clienții să simtă răsfățul zilelor de vacanță.

Lenjeriile Christian Lacroix duc confortul la un alt nivel și te vor ajuta să obții o reacție binemeritată din partea clienților. Realizate din 100% bumbac, mat sau satinat, în culori extravagante și cu imprimeuri rafinate, lenjeriile de pat, formate din husă pilotă și 2 fețe de pernă, vor aduce un aer boem camerelor tale.

Pe lângă dormitorul propriu-zis, va trebui să acorzi o atenție specială și amenajării băii. Prosoapele Christian Lacroix, din bumbac 100%, în tonuri îndrăznețe de roșu aprins, gri elegant, sau crem deschis, împreună cu halatele de baie din aceeași gamă, vor asigura răsfățul oaspeților cazați. Ei se vor simți în centrul atenției, iar tu vei fi mai mult decât bucuros să îi revezi în următoarea lor vacanță.

Pentru a crea o experiență cât mai plăcută va trebui să ai în vedere absolut toate detaliile și situațiile care le-ar putea face clienților sejurul cât mai plăcut cu putință. Rafturile din baie și suporturile pentru consumabile nu trebuie trecute cu vederea. Chiar dacă nu par să ofere multă utilitate, devin importante atunci când lipsesc.

Dacă oaspeții sosesc mai devreme pentru a realiza check-inul, dar nu există disponibilitate pentru ora cerută, trebuie să ai în vedere o cameră special amenajată sau un lobby în care aceștia să se poată relaxa până când sunt puse la punct și ultimele detalii. Un fotoliu elegant, o măsuță cu ceai sau cafea la discreție și câteva tablouri în culori calde vor face ca timpul să treacă mai repede.

De asemenea, poți face o mică investiție într-un restaurant care să satisfacă poftele culinare ale clienților tăi. Eleganța veselei Corelle asortată cu tacâmurile practice și cu preparatele gustoase vor crea un zâmbet nemărginit pe buzele oaspeții tăi.

Afacerea ta va deveni destinația preferată a clienților mulțumiți doar cu servicii de calitate și cu o deservire impecabilă. Comandă acum produsele noastre premium, cu o garanție îndelungată, realizate din materiale calitative, în spiritul unui viitor sustenabil. Investițiile tale responsabile vor fi răsplătite cu un viitor prosper al afacerii tale.